To je to što me zanima!

Marca: Modrić bi mogao otići iz Madrida zbog dvojice igrača

Real bi se morao odreći Modrića ili Kroosa u slučaju dolaska Bellinghama, a Marca prednost daje njemačkom reprezentativcu s obzirom na to da je hrvatski maestro stariji od njega
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (37) nikad nije skrivao da karijeru želi završiti u Real Madridu, ali i dalje nije poznato gdje će igrati iduće sezone. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aktualni ugovor s Real Madridom veže ga do ljeta, nada se produljenju, no naznaka i još nema. Luki je 37 godina te je pokazao da i dalje može igrati na vrhunskoj razini i nitko ne sumnja u njegovu klasu. 

Pregovori s Realom još uvijek nisu počeli, a španjolski list Marca piše da 'kraljevski' klub čeka što će biti s Tonijem Kroosom i Judeom Bellinghamom prije nego što Modriću ponude novi ugovor. 

Kroosu ugovor također istječe na kraju sezone, a Real ga želi produljiti, dok s druge strane, želja im je dovesti mladog Bellinghama iz Borussije Dortmund. 

U slučaju njegovog dolaska, Real bi se morao odreći Modrića ili Kroosa, a Marca prednost daje njemačkom reprezentativcu s obzirom na to da je hrvatski maestro nepunih pet godina stariji od njega. 

Španjolski list navodi da je Modrić svjestan situacije te da bi, u slučaju da postane rezerva, bio spreman oprostiti se od Real Madrida. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Barney10 15.02.2023.

    Modrić nema problema s time da postane rezerva. Može biti od velike koristi i na pola sata ako treba. Svjestan je svojih godina a uživa u Realu i ne ide mu se nikud dalje. Već je sto put mogao otići da je htio. I vjerojatno će nakon nogometne karijere preuzeti neku funkciju u klubu.

  • domba18 14.02.2023.

    Nema Real 150 mil za engleza .

  • kojiznam 14.02.2023.

    ne Lazi, toliko dugo nije ni u Realu, ono sto je prvi 5 godina sjedio na klupi to se ne broji😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare