Sport

Komentari 9

Marca: Modrić bi mogao otići iz Madrida zbog dvojice igrača

Marca: Modrić bi mogao otići iz Madrida zbog dvojice igrača

Real bi se morao odreći Modrića ili Kroosa u slučaju dolaska Bellinghama, a Marca prednost daje njemačkom reprezentativcu s obzirom na to da je hrvatski maestro stariji od njega

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (37) nikad nije skrivao da karijeru želi završiti u Real Madridu, ali i dalje nije poznato gdje će igrati iduće sezone. 

Aktualni ugovor s Real Madridom veže ga do ljeta, nada se produljenju, no naznaka i još nema. Luki je 37 godina te je pokazao da i dalje može igrati na vrhunskoj razini i nitko ne sumnja u njegovu klasu. 

Pregovori s Realom još uvijek nisu počeli, a španjolski list Marca piše da 'kraljevski' klub čeka što će biti s Tonijem Kroosom i Judeom Bellinghamom prije nego što Modriću ponude novi ugovor. 

Kroosu ugovor također istječe na kraju sezone, a Real ga želi produljiti, dok s druge strane, želja im je dovesti mladog Bellinghama iz Borussije Dortmund. 

U slučaju njegovog dolaska, Real bi se morao odreći Modrića ili Kroosa, a Marca prednost daje njemačkom reprezentativcu s obzirom na to da je hrvatski maestro nepunih pet godina stariji od njega. 

Španjolski list navodi da je Modrić svjestan situacije te da bi, u slučaju da postane rezerva, bio spreman oprostiti se od Real Madrida. 

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid

Najčitaniji članci