To je to što me zanima!

Marca: Ronaldo je pristao na najunosniji ugovor u povijesti

Ronaldo je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom nakon što je u popularnom intervjuu kritizirao upravu kluba i trenera, a čini se da veliki klubovi iz Europe ne pokazuju interes za Portugalcem
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) navodno je pristao potpisati ugovor s klubom Al Nassr iz Saudijske Arabije. Podsjetimo, legendarni 'CR7' ostao je bez kluba nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom. Interes za Ronaldom u Europi nije veliki, mnogi ne žele pristati na visoku plaću i veliku ulogu koju zahtjeva Portugalac

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo o smrti sina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, sve to, ali i mnogo više spreman je ponuditi Al Nassr s arapskog poluotoka. Prema pisanju Marce, Al Nassr spreman je ponuditi Ronaldu nevjerojatan ugovor od čak 200 milijuna eura godišnje, najunosniji u povijesti nogometa.

Oni su ga htjeli dovesti i ljetos, ali Ronaldo je odbio transfer u nadi da će se pridružiti klubu koji igra Ligu prvaka.

KRAJ SAGE O GOLU Portugalski savez: Ronaldo je strijelac! Fifa: Ne, nego Bruno

Međutim, Marca prenosi da u Europi nitko ne pokazuje konkretan interes za 37-godišnjim Ronaldom, tako da se čini da je sve bliže prelasku u Saudijsku Arabiju gdje će biti uvjerljivo najveća zvijezda lige. Chelsea nema konkretnog interesa, a Bayern je demantirao interes za Ronaldom.

TKO TU KOGA? Intervjuirao je Ronalda, a sad tvrdi: Javio mi se iz svlačionice. A Bruno kaže da on nije zabio...

Ronaldo bi potpisao ugovor u trajanju od dvije i pol godine s Al Nassrom, što znači da bi tamo igrao do svoje 40. godine. Al Nassr jedan je od najuspješnijih klubova u zemlji s devet naslova prvaka. Ipak, Ronaldo je trenutno usredotočen isključivo na Svjetsko prvenstvo u Katru, a njegov Portugal je osigurao plasman u osminu finala nakon pobjede protiv Urugvaja u drugom kolu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Titanium777 30.11.2022.

    Kako će sad tamo izvesti svoj "bicikl" , ne zna ga ni ovako na travi napravit kako treba , a di na pijesku ...

  • Bogomdan33 30.11.2022.

    Svi bi vi odbili 200 milja ziher....Kao igrali bi besplatno za vaš voljeni klub a zaparvo bi se svi mi da smo u mogućnosti prodali za kilu kruha.

  • noobcamper 30.11.2022.

    Dosadni ste s Ronaldom. Sad je SP

Komentiraj...
Vidi sve komentare