To je to što me zanima!

Marca slavi Modrića: Vjerojatno se oprašta pa uživajmo u svakoj sekundi. Nadilazi granice Reala

Marca je Luku ocijenila visokom osmicom. Bolju ocjenu od njega dobio je samo Rudiger (8,5), a u obrazloženju piše: "Zvuči čudno reći da je Modrić dobio 'novu priliku' i iskoristio ju, ali to je nogomet"
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) u velikom se stilu vratio u prvi sastav Reala nakon što je u prethodne tri utakmice ulazio s klupe. Odigrao je sjajnu utakmicu u Realovoj 4-0 pobjedi nad Celtom u 28. kolu LaLige. Hrvatski kapetan sudjelovao je kod dva gola i na kraju je proglašen igračem utakmice. Eminentna Marca prepuna je hvalospjeva za Luku.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić na Kutiji šibica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marca: Modrić je pokazao Benitezu

Marci je naslov izvještaja s utakmice "Modrić i Rudiger uništili Celtu", a ispod njega stoji: "Lukini centaršutevi i udarci glavom Nijemca prokrčili su Realu put prema pobjedi. Talent Luke Modrića je neiscrpan. Njegova dva ubačaja iz kornera pronašla su najboljeg mogućeg finišera, Antonija Rudigera. On je bio igrač odluke za poraz Celte iako nije zabio. Celtin golman bio je nemoćan kod Rudigerovih udaraca jer je jednog u gol pospremio Vinicius, a drugog Guaita, gostujući čuvar mreže, i to nakon što je lopta pogodila prečku."

Marca u istom tekstu nastavlja: "Modrić je napokon bio starter, a to je uvijek užitak za gledati. Priča se da je Rafa Benitez dok je bio Realov trener od Modrića tražio da ne dodaje vanjskom. Benitez je sada trener Celte i na ovoj utakmici mogao je uživati u raskošnom katalogu dodavanja hrvatskoga veznjaka, od čega su prva dva bila upravo vanjskom. Modrić je izveo i čak devet kornera, među kojima i onaj za Rudigera, koji je završio golom."

KRALJEVI LIGE PRVAKA Modrić prestiže Ibrahimovića, Scholesa, Buffona, Seedorfa... OTKRIO PRIČU IZ DANA U TOTTENHAMU Bivši Modrićev suigrač: 'Luka je 2008. pijan spavao kraj WC školjke. Odnijeli smo ga kući'

'Hrvat je legenda nogometa'

Najčitaniji španjolski list je Modrića ocijenio visokom osmicom. Bolju ocjenu od njega dobio je samo Rudiger (8,5), a u obrazloženju piše: "Zvuči čudno reći da je Modrić dobio 'novu priliku' i iskoristio ju, ali to je nogomet. Od prve minute bio je ključni čovjek Realovih napada. Svaki njegov dodir lopte je demonstracija klase."

Modrić je igrao do 82. minute, a po izlasku je dobio veliki pljesak. Marca se u drugom tekstu osvrnula i na taj trenutak.

"Hrvat dobiva ovacije na svakoj utakmici kad napušta teren. Na Bernabeuu, ali i na gostovanjima. Legenda čija budućnost još nije izvjesna, iako svi očekuju da se oprosti. Ali Realovi navijači uživaju u Modriću do zadnje sekunde. On je legenda koja nadilazi granice Madrida i Reala. Legenda nogometa."

VIDEO: SJAJAN GOL Barcelonu opet spasio čudesni tinejdžer fantastičnim golom LA LIGA Budimir i društvo bez ispaljenog metka, Girona ponovno druga. Bivši igrač lokosa zabio dvaput

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DZxxxx 11.03.2024.

    Perez plače svaku nedelju za njim

  • spremniunikatno 11.03.2024.

    isto kao 24.sata

  • zutizgzg 11.03.2024.

    jad i bijeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare