To je to što me zanima!

Marcello Lippi: Protiv N. Zelanda nismo imali sreće

Ponovo smo primili gol iz prvog pokušaja kada je naš protivnik došao do kaznenog prostora. Vratili smo se, a morali smo i pobijediti, rekao je Lippi
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela Svjetskog nogometnog prvenstva je remi aktualnih branitelja naslova Talijana i Novog Zelanda. Utakmica 2. kola skupine F završila je 1-1, a Novi Zeland je čak imao i vodstvo golom Shanea Smeltza iz sedme minute. Talijani su uspjeli poravnati golom Vincenza Iaquinte već u 29. minuti s 11 metara, ali do kraja nisu uspjeli pobijediti, pa su nakon dva kola skupili tek dva boda.
- Nismo imali puno sreće. Ponovo smo primili gol iz prvog pokušaja kada je naš protivnik došao do kaznenog prostora. Uspjeli smo se vratiti, a bila je to utakmica i u kojoj smo morali pobijediti. Nažalost, nismo u tome uspjeli jer nismo odigrali dobru utakmicu – rekao je Lippi. - Momčad je pokazala veliku želju, ali joj je manjkalo ključnih poteza u određenim trenucima. Sada moramo pobijediti u posljednjoj utakmici (protiv Slovačke) ako želimo napredovati u drugi dio turnira – dodao je izbornik “azzurra”.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • matko22 20.06.2010.

    niste imali srece....aj ne seruckaj ....seljo nije zvao micollia u repku..nezna postaviti prvih 11 ....

  • rt dobre nade 20.06.2010.

    svi ce mo se pitati kako italijani u finalu?!!

  • dusansk 20.06.2010.

    Najgore je to što ce \"žabari\" opet na kraju proći dalje.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare