To je to što me zanima!

Marcelo: Nikad se u životu nisam uplašio kao sinoć

životu se nisam tako uplašio. Nikad takvo što nisam vidio, rekao je stoper Reala Marcelo o nezgodi s De Le Redom na utakmici Kup Kralja
Vidi originalni članak

Lijevi branič Real Madrida Marcelo pričao je na presici u petak o trenutku kad je Španjolac Ruben De La Red kolabirao na terenu, te otkrio kako se nikad u životu nije tako prestrašio.
- U životu se nisam tako uplašio. Nikad takvo što nisam vidio. Svi smo bili uplašeni, a kasnije sam pitao liječnika kako je Ruben. Ohrabrio me rekvši da će biti dobro. Molili smo Boga da se takvo nešto ne ponovi i da se Ruben brzo oporavi - rekao je Marcelon na presici, te naglasio.
- Nakon tog događaja teško nam se bilo ponovno koncentrirati, no vjerujem da ćemo u uzvratu zaslužiti prolaz - završio je Marcelo.

PAO ZBOG PREVELIKIH NAPORA
Nakon hitne medicinske intervencije na licu mjesta mladi je nogometaš onesviješten iznijet s terena, da bi svijesti ipak došao u svlačionici. Prebacili su ga potom u lokalnu bolnicu, gdje su kao uzrok kolapsa spoznali tek fizičko prenaprezanje. S igračevim je srcem, pokazali su prvi nalazi, sve u redu. (ts)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare