To je to što me zanima!

Marco Odermatt pobijedio u superveleslalomu u Bormiju

Švicarcu je to bila 28. pobjeda u Svjetskom kupu, četvrta ove sezone i jedanaesta u Super G-ju, a sada vodi u ukupnom poretku s 636 bodova, 172 više do Austrijanca Marca Schwarza, čija je sezona gotova
Vidi originalni članak

Švicarac Marco Odermatt pobijedio je u posljednjoj muškoj utrci Svjetskog kupa alpskih skijaša 2023. godine, superveleslalomu u Bormiju u petak.

Odermatt je pobijedio ispred Austrijanca Raphaela Haasera za nešto manje od sekunde, dok je treći bio Norvežanin Aleksandr Aamodt Kilde.

Švicarcu je to bila 28. pobjeda u Svjetskom kupu, četvrta ove sezone i jedanaesta u Super G-ju, a sada vodi u ukupnom poretku s 636 bodova, 172 više do Austrijanca Marca Schwarza,  čija je sezona gotova nakon puknuća križnih ligamenata dan ranije.

STRADAO U SPUSTU Schwarz saznao najgore vijesti: Sezona je za njega završena nakon teškog pada u Bormiju SARRAZIN SLAVIO U BORMIJU VIDEO Teška ozljeda vodećeg skijaša u poretku! Helikopterom ga izvukli i prevezli u bolnicu

U petak je bilo i padova na Stelviu. Utrka je započela manjim padom Talijana Dominika Parisa, koji je prije dva tjedna pobijedio u spustu u Val Gardeni, nešto kasnije ispao je i pobjednik Bormia prethodnog dana Francuz Cyprien Sarrazin, a najgore je prošao Christof Innerhofer po koga je morao doći helikopter.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare