To je to što me zanima!

'Marić nas je pokrao, toliko od gentlemana sa Poljuda'

Trener Hajduka Ante Miše tvrdi da ne razmišlja o ostavci, dok za poraz u Maksimiru optužuje suca velikog derbija Bruna Marića iz Daruvara
Vidi originalni članak

Dio medija je prenio informaciju kako je trener Hajduka Ante Miše pomišljao da nakon maksimirskog debakla podnese ostavku, no u petak su na press konferenciji i on i čelni ljudi Hajduka putem glasnogovornika tu informaciju najoštrije demantirali.
- Niti jednoga trenutka nisam pomislio niti izrekao da dajem ostavku. To je jedina istina, a sve osim toga je totalna dezinformacija. Tko je rekao drugačije laže - rekao je vidno uzrujani Miše, koji se potom okrenuo utakmici.
- Analizirao sam utakmicu i moram reći da je gospodin sudac u Maksimiru direktno utjecao na rezultat. Ja jesam gentleman - složio se Miše sa "titulom" kojom su ga "počastili" pojedini kolege nakon maksimirskog derbija i dodao:
- Ali to nisu i gospoda iz Maksimira! Maksimalno su uspjeli u svom cilju da kompletnu sudačku organizaciju okrenu protiv nas. I to im ne ide na čast.
Trener Hajduka prisjetio se spornih detalja.
- Zbog brutalnog starta na Kaliniću Bišćan je zaslužio crveni karton i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Isto tako i Hrgović i Lovren za udaranje Kalinića uz aut liniju, jer su u oba slučaja  napravili isto što i Jurica Buljat. Barem žuti karton, što bi mu bio drugi, po tim je kriterijima zaslužio i Mandžukić za neoprezan start na Anti Šeriću, kada ga je udario nogom u glavu. S druge strane, Linićev start nije bio za crveni karton, a pitanje je i je li bio za žuti. Sudac je maksimalno pomogao Dinamu u ovoj utakmici i direktno utjecao na rezultat, jer je iluzorno govoriti što se događalo poslije, kada smo mi ostali samo sa osam igrača u polju - rekao je u jednom dahu Miše, a onda nakon kraće stanke podsjetio kako je još u Maksimiru obećao igračima Dinama da ih na Poljudu čeka pakao.
- Ja ću učiniti sve da moji igrači naprave nešto što se rijetko događa, da netko prestigne tri gola prednosti u finalnoj utakmici. Imam se pravo nadati i samo za tu utakmicu živimo do kraja sezone - kaže Miše.
Pad u igri svoje momčadi i tri poraza u nizu Miše je vidio ovako:
- Poraz protiv Varteksa se dogodi, rekao sam da nismo bili pravi i da su oni zasluženo pobijedili. Protiv Rijeke smo igrali dobro i kažnjeni smo za naše promašaja, a najveći krivci za poraz su napadači, koji nisu realizirali svoje prilike. Da smo mi poveli 3-0 nitko ne bi strahovao u zadnjih deset minuta niti bi spominjao suca. To nas je uzdrmalo, a u Maksimiru je gospodin Marić uradio svoje - smatra trener Hajduka, koji je uoči derbija rekao kako je isti taj sudac Bruno Marić jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih hrvatskih sudaca.
- Vjerovao sam u to - rekao je Miše i pridigao se od stola.
- Toliko od gentlmena sa Poljuda, imam trening, moram spremiti momčad za utakmicu  sa Šibenikom - završio je Miše.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zombizok 16.05.2009.

    blablabla,toliko već viđena kuknjava hajdukovaca svaki put kad im ne ide,krivi su suci,već izlizana priča,možda bi slijedeći put mogli optužiti bioprognozu,horoskop ili konstelaciju zvijezda.imali su sve i sve su prosuli jer jednostavno nemaju pobjednički mentalitet,ne valja plakati za prolivenim mlijekom,a još manje valja za svoje neuspjehe svaki put kriviti druge

  • tahuti 15.05.2009.

    nepratim hnl od 2000.g.-zbog namještalki u 90. i vrlo loooošššeee kvalitete nogomet , i posebno ovakvih priča. vi purgeri imate amneziju,vaša stvar. HNL nebi trebao ni postojati.šaka lopova se bogati,a svi ostali mrze.fuck hnl.

  • f-b 15.05.2009.

    Mise ako volis Hajduk daj ostavku molime te!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare