Obavijesti

Sport

Komentari 41

'Marić nas je pokrao, toliko od gentlemana sa Poljuda'

'Marić nas je pokrao, toliko od gentlemana sa Poljuda'
1

Trener Hajduka Ante Miše tvrdi da ne razmišlja o ostavci, dok za poraz u Maksimiru optužuje suca velikog derbija Bruna Marića iz Daruvara

VIDEO

Dio medija je prenio informaciju kako je trener Hajduka Ante Miše pomišljao da nakon maksimirskog debakla podnese ostavku, no u petak su na press konferenciji i on i čelni ljudi Hajduka putem glasnogovornika tu informaciju najoštrije demantirali.
- Niti jednoga trenutka nisam pomislio niti izrekao da dajem ostavku. To je jedina istina, a sve osim toga je totalna dezinformacija. Tko je rekao drugačije laže - rekao je vidno uzrujani Miše, koji se potom okrenuo utakmici.
- Analizirao sam utakmicu i moram reći da je gospodin sudac u Maksimiru direktno utjecao na rezultat. Ja jesam gentleman - složio se Miše sa "titulom" kojom su ga "počastili" pojedini kolege nakon maksimirskog derbija i dodao:
- Ali to nisu i gospoda iz Maksimira! Maksimalno su uspjeli u svom cilju da kompletnu sudačku organizaciju okrenu protiv nas. I to im ne ide na čast.
Trener Hajduka prisjetio se spornih detalja.
- Zbog brutalnog starta na Kaliniću Bišćan je zaslužio crveni karton i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Isto tako i Hrgović i Lovren za udaranje Kalinića uz aut liniju, jer su u oba slučaja  napravili isto što i Jurica Buljat. Barem žuti karton, što bi mu bio drugi, po tim je kriterijima zaslužio i Mandžukić za neoprezan start na Anti Šeriću, kada ga je udario nogom u glavu. S druge strane, Linićev start nije bio za crveni karton, a pitanje je i je li bio za žuti. Sudac je maksimalno pomogao Dinamu u ovoj utakmici i direktno utjecao na rezultat, jer je iluzorno govoriti što se događalo poslije, kada smo mi ostali samo sa osam igrača u polju - rekao je u jednom dahu Miše, a onda nakon kraće stanke podsjetio kako je još u Maksimiru obećao igračima Dinama da ih na Poljudu čeka pakao.
- Ja ću učiniti sve da moji igrači naprave nešto što se rijetko događa, da netko prestigne tri gola prednosti u finalnoj utakmici. Imam se pravo nadati i samo za tu utakmicu živimo do kraja sezone - kaže Miše.
Pad u igri svoje momčadi i tri poraza u nizu Miše je vidio ovako:
- Poraz protiv Varteksa se dogodi, rekao sam da nismo bili pravi i da su oni zasluženo pobijedili. Protiv Rijeke smo igrali dobro i kažnjeni smo za naše promašaja, a najveći krivci za poraz su napadači, koji nisu realizirali svoje prilike. Da smo mi poveli 3-0 nitko ne bi strahovao u zadnjih deset minuta niti bi spominjao suca. To nas je uzdrmalo, a u Maksimiru je gospodin Marić uradio svoje - smatra trener Hajduka, koji je uoči derbija rekao kako je isti taj sudac Bruno Marić jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih hrvatskih sudaca.
- Vjerovao sam u to - rekao je Miše i pridigao se od stola.
- Toliko od gentlmena sa Poljuda, imam trening, moram spremiti momčad za utakmicu  sa Šibenikom - završio je Miše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja