To je to što me zanima!

Marić otkrio razlog sudačkih grešaka: Isprika svima, ali oni uopće nisu imali lošu namjeru!

Kako sam rekao na početku mandata, sve što je dobro i što je loše u hrvatskom suđenju, odgovoran sam ja. Predsjednik Kustić, kao i cijeli Savez, dali su nam potpunu neovisnost, poručio je šef hrvatskih sudaca
Vidi originalni članak

Greška za greškom, nesigurnost, duge provjere, pasivna VAR soba... I eto, nakon kratkog zatišja, opet su suci u glavnim ulogama u HNL-u.

Vikend za nama donio je nove pogreške, prozivanja i gorčinu, Gorica je čvrsto sjela na vrh ljestvice najoštećenijih momčadi lige (proporcionalno tome, na dnu je bodovnog poretka),  a u tjednu uoči najvećeg derbija dižu se tenzije. 

FAIR PLAY JUNAK HNL-a Priznao da nije bio penal pa otkrio što su mu rekli suigrači: Samo sam uštedio vrijeme sucu MARIJO STRAHONJA 'Sudac nije trebao suditi penal za Hajduk, a nešto najstrašnije je taj crveni karton Gorici...'

I dok je predsjednik HNS-a Marijan Kustić prozvao suce zbog loših izvedbi te, nakon derbija, idući tjedan, najavio krizni sastanak, šef sudaca Bruno Marić javno je istupio i poručio - u pogreškama nema namjere.

- Svjestan sam činjenice da nismo bili na razini u pojedinim utakmicama. Odgovorno tvrdim da su pogreške plod loše forme pojedinih sudaca, ali bez zrna loše namjere. Ispričavam se svim klubovima koji su ih osjetili - rekao je Marić i nastavio:

- Siguran sam kako se hrvatska sportska javnost uvjerila u napredak suđenja u prethodnih godinu dana. Kako sam rekao na početku mandata, sve što je dobro i što je loše u hrvatskom suđenju, odgovoran sam ja. Predsjednik Kustić, kao i cijeli Savez, dali su nam potpunu neovisnost. Očekujem da sve naredne utakmice, kao i derbi prođu bez rasprave o suđenju.

HNS-u PREKIPJELO Pajaču još jedan veliki derbi, a sljedeći tjedan - krizni sastanak! IGRA SE DOK NE ZABIJU... Čast Hajduku, ali kralj sudačke nadoknade ipak je Dinamo...

A sudit će ga Igor Pajač, 37-godišnji sudac iz Sv. Ivana Zeline koji je bez velikih grešaka odradio dvoboj Dinama i Hajduka u Superkupu, a iza sebe ima još dva derbija bez sudačkih repova. Prvi onaj iz svibnja 2021. godine kada je na Poljudu završilo 1-1 (zabili Livaja i Majer) te onaj iz travnja prošle godine kada su Splićani golom Nikole Kalinića svladali Zagrepčane s 1-0. 

Pajaču će u petak asistirati Bojan Zobenica i Ivan Mihalj (obojica iz Velike Gorice), dok će u VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka).

Marić se osvrnuo na suđenje Bela u Velikoj Gorici i sporni penal za Hajduk:

- Nismo dobro proanalizirali tu situaciju, cijelu akciju. Ja ne volim kaznene udarce za tako slab intenzitet. Preferiram odluke na terenu, ali kad je nakon intervencije VAR-a pravedno, opet je u redu.

Idi na 24sata

Komentari 275

  • adis23 18.10.2022.

    Koje priče? a iz aviona se vidi kome sve te greške idu u korist.

  • Hrvoje765 18.10.2022.

    Po stoti put ponavljam, ne radi se o nikakvim greškama, nego o krađi splitske zadruge, zajedno sa sucima koje plaćaju za te usluge. To se ponavlja iz kolo u kolo i nastavit će se i dalje. Jer zadruga jedino tako može do mjesta koje vodi u europi. Iako su njihove ambicije puno veće, jer sanjaju nekakvu titulu, ali to neće doživjeti. Godine nerada, kriminala i reketarenja vlastite djece se ne mogu zamijeniti kupovinom sudaca.

  • Šaptač_Majmunima 18.10.2022.

    Naravno da nisu imali lošu namjeru, imali su dobru namjeru da poguraju Hajduka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare