Obavijesti

Sport

Komentari 80

Pajaču još jedan veliki derbi, a sljedeći tjedan - krizni sastanak!

Pajaču još jedan veliki derbi, a sljedeći tjedan - krizni sastanak!
6

Marijan Kustić prozvao je suce, a nakon derbija, idući tjedan, najavljuju krizni sastanak. Da vide u čemu je problem, da ih trgnu. Ili da naprosto zaključe - hrvatski suci ne valjaju!

VIDEO

Katastrofa!

Ta se riječ otela mnogima, pa i nogometnim djelatnicima nakon posljednja tri kola HNL-a. Greška za greškom, nesigurnost, duge provjere, pasivna VAR soba... I eto, nakon kratkog zatišja, opet su suci u glavnim ulogama u hrvatskoj ligi.

Pokretanje videa...

Dinamov stadion 02:17

Vikend za nama donio je nove pogreške, prozivanja i gorčinu, Gorica je čvrsto sjela na vrh ljestvice najoštećenijih momčadi lige (proporcionalno tome, na dnu je bodovnog poretka),  a u tjednu uoči najvećeg derbija dižu se tenzije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bruno Marić svoje je rekao, Marijan Kustić prozvao je suce zbog loših izvedbi, a nakon derbija, idući tjedan, najavljuju krizni sastanak. Da vide u čemu je problem, da ih trgnu. Ili da naprosto zaključe - hrvatski suci ne valjaju!

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Stranci su, pak, na velika vrata, pompozno ušli, odradili dvije utakmice, loše, ispodprosječno, i priča je naglo stala. Uoči derbija, dobro je kotirao Patrik Kolarić, koji je bez greške odradio zadnji veliki derbi, koji je, doduše, bio rezultatski nevažan. No, i on se malo kompromitirao u nedjelju nesigurno sudeći Dinamo - Varaždin. Za razliku od Darija Bela, koji se u subotu - jako kompromitirao. A dotad je bio možda i prvi favorit da sudi Hajduk - Dinamo.

Zagreb: Dinamo i Varaždin u 13. kolu Prve HNL

I tako će još jedan veliki derbi hrvatskog nogometa suditi 37-godišnji Igor Pajač. Sudac iz Sv. Ivana Zeline bez velikih je grešaka odradio dvoboj Dinama i Hajduka u Superkupu, a iza sebe ima još dva derbija bez sudačkih repova. Prvi onaj iz svibnja 2021. godine kada je na Poljudu završilo 1-1 (zabili Livaja i Majer), te onaj iz travnja prošle godine kada su Splićani golom Nikole Kalinića svladali Zagrepčane s 1-0. Igor Pajač sada je na novom iskušenju.

Pajaču će u petak asistirati Bojan Zobenica i Ivan Mihalj (obojica iz Velike Gorice), dok će u VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka).

Dinamo i Hajduk sastali se u 34. kolu HT Prve lige

A sve to promatra i pomalo zaboravljeni Ivan Bebek (45), zadnjih godina na glasu kao najbolji hrvatski sudac. Iza njega je 12 utakmica Liga prvaka, 20 kvalifikacijskih za velika natjecanja i 16 derbija Dinama i Hajduka. Ali i afera nakon privatnog telefonskog razgovora, zbog koje ga je HNS suspendirao, a Hajduk tražio njegovo izuzeće. I prešutno ga dobio.

Zadnjih više od godinu dana Bebek nije sudio 'škakljiviju' utakmicu, a ove sezone sudio je samo četiri. I lagano klizi prema sudačkoj mirovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića