To je to što me zanima!

Marijan Vlak: Za rezultat su nam potrebni navijači!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo u Međugorju odrađuje pripreme po planu trenera, kojega je prvih nekoliko dana shrvala bolest. No sada je Majo ponovno na nogama...
Vidi originalni članak

Svi se nesporazumi moraju zaboraviti, svi moramo stati pod istu zastavu i biti u funkciji kluba, pozvao je Dinamov trener Marijan Vlak navijače na suradnju.
- Ovo je teška sezona i za rezultat će nam trebati pomoć navijača - dodao je Vlak.
Po dolasku u Međugorje napao ga je nekakav virus, prvih nekoliko dana proveo je u krevetu. Treninge su vodili Hrvoje Braović i drugi njegovi suradnici, no šef stručnog stožera ponovno je u akciji. A u nedjelju će u akciji biti i njegovi igrači, u Sinju će gostovati kod drugoligaša Junaka. Neće igrati lakše ozljeđeni Calello, Hrgović i Badelj, te gripozni Tomić. Postava bi trebala izgledati ovako:
Butina - Etto, LOvren, Bišćan, Ibanez - Vrdoljak, Morales, Sammir - Sivonjić (Mandžukić), Tadić , Slepička.
Izgled momčadi u ovoj utakmici mogao bi dati naznake kako će Dinamo igrati na proljeće. Iako sigurnih za mjesto u prvih 11 nema previše...
- Neupitan je jedino kapetan Bišćan, te Mandžukić ukoliko bude igrao onao kako zna i može. Što se golmana tiče, u prednosti je BUtina, on će biti broj jedan - kaže Vlak. Trener 'modrih' je otkrio i da će koristiti dva sustava igre. Prvi je 4-1-4-1, koji se lako pretvara u ofenzivnih 4-3-3, a drugi 4-1-3-2, s dva klasnična napadača.
- Pokažu li se ovi sustavi uspješnima kroz pripreme, tako ćemo igrati i u prvenstvu. No naravno da uvijek možemo dosta miksati i tražiti nova rješenja - objasnio je Marijan Vlak.
Iako im je važno samo što bolje se pripremiti, iz Međugorja se često vidi i Split.
- Imaju odličnu atmosferu i kvalitetnu momčad. Doveli su tri igrača na pozicije gdje su im bila potrebna pojačanja. Vejić je reprezentativac, dokazani igrač, dok se Tomasov i Brkljača tek trebaju dokazati - rekao je Vlak i zaključio:
- Sve u svemu, Hajduk nije bolji od nas. Nimalo!

BARBARIĆ? CARLOS I LOVREN SU U PREDNOSTI
Protjerivanjem Dine Drpića Dinamo više nema zamjenika kapetana Bišćana.
- Ne znam još tko će preuzeti tu ulogu - kaže trener Vlak.
No veći problem od zamjenika kapetana je uloga Bišćanova partnera u središnjici obrane. Kandidati su Lovren i Carlos, a stigla je i konkurencija.
- Drago mi je da se Tomislav Barbarić dogovorio s čelnicima kluba, to je dobar potez. Carlos i Lovren zasad su u prednosti, no sve se to može promijeniti do kraja priprema - poručio je Vlak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smuc 18.01.2009.

    Zagrebački klub dinamo uvijek če imati svoje navijače, kaj se za bulumentu parazita oko njega nikad neće dogoditi !

  • luks 17.01.2009.

    hahahahah torca.ako se ikad cudo dogodi i hajduk bude igrao u europi i kada PROTIVNICKI NAVIJACI pocu pjevat sa vama vasu pjesmu onda mi se javi

  • T0rca1950 17.01.2009.

    Steta sta ih dynamo nema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare