To je to što me zanima!

Marin Brbić: Nema rasprodaje u Hajduku; Palermo želi Milića

Goran Milović i Mijo Caktaš na izlaznim su vratima Hajduka, daleko od toga nisu ni Lovre Kalinić niti Hrvoje Milić, ali predsjednik Marin Brbić kaže: "Nema rasprodaje"
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Marin Brbić očitovao se o najavama transfera brojnih igrača Hajduka, prije svih Mije Caktaša i Gorana Milovića koji su na odlasku iz Hajduka.

- Nema govora o rasprodaji igrača. Istina je da ima interesa, i da se razgovara o nekim igračima i konkretnim ponudama za njih, ali ne mogu i ne želim govoriti o detaljima. Što se tiče Gorana Milovića, on je naš kapetan, ima ugovor do ljeta i u dogovoru s njim pronaći ćemo soluciju koja će zadovoljiti i jednu i drugu stranu.

- Mijo Caktaš bio je naš najbolji igrač prošle jeseni. S njim smo potpisali ugovor koji sadrži odštetnu klauzulu, iznos koji igrač pri odlasku iz Hajduka treba isplatiti, tako da klub o njegovim potezima više ne odlučuje.

Brbić nije želio govoriti o dolascima, no potvrdio je kako će Hajduk u slučaju odlaska nekoga od vitalnih igrača pronaći zamjenu na tržištu.

- Ako dođe do eventualnih odlazaka, mi ćemo se potruditi da za sve koji odu nađemo adekvatne zamjene - kazao je Brbić.

NO Hajduka sastaje se u nedjelju i, osim razmatranja tekuće problematike, morat će dati suglasnost za transfere Caktaša, Milovića, ali i zauzeti stav o mogućim transferima Lovre Kalinića, za koga su stigle tri ponude te Hrvoja Milića, koga želi Palermo.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • antijugoslavencina 18.01.2016.

    ZLOCINACKA ORGANIZACIJA SDP, RASPRODAJE SVE U HAJDUKU JER IM SLIJEDI "BEZANIJA"! ALI ZABORAVILI SU DA TORCIDA-NE PRASTA!

  • white ship 17.01.2016.

    Što vlaji rade od institucije,strava

  • Zemun_hr 17.01.2016.

    ovo s mijom caktasem najboljim igracem hnl-a je sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare