To je to što me zanima!

Marin Brbić u misiji spašavanja 'bilih': Samo da nas ne izbace

Nakon izlaganja 15-ak minuta odgovarao sam na pitanja, a upravno sudbeno vijeće će pravorijek donijeti danas, rekao je Marin Brbić koji je jučer boravio u Nyonu...
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Marin Brbić boravio je jučer u Nyonu, gdje je pred istražnim vijećem CFCB-a (Club Financial Control Body) pokušavao poboljšati Hajdukovu situaciju prije odluke o eventualnoj kazni, koja u najdrastičnijoj mjeri može značiti i izbacivanja iz europskih natjecanja sljedeće sezone.

- U studenom je CFCB proslijedio 'predmet Hajduk' Upravno-sudbenom vijeću, koje donosi konačnu odluku glede financijskog fair-playa. Hajduk nije čekao, nego smo, insistirali na članku 15 pravilnika o postupcima, koji kaže da naš predsjednik može zatražili saslušanje – pojasnili su iz Hajduka.

Jučer je dakle u Nyonu, na zahtjev Hajduka održano saslušanje pred Upravno sudbenim vijećem na čelu s predsjednikom Joseom da Cunha Rodriguesom, te članovima Istražnog vijeća.

- Saslušanje je trajalo oko 45 minuta i ja sam detaljno elaborirao financijsku sliku kluba i razloge zbog kojih nismo na vrijeme podmirivali naše financijske obveze - kazao je Brbić i pojasnio:

- Obveze se moraju podmiriti prema drugim klubovima, igračima, trenerima i zaposlenicima, te na posljetku prema državi, što se odnosi na takse i poreze. Nakon izlaganja 15-ak minuta odgovarao sam na pitanja, a upravno sudbeno vijeće će pravorijek donijeti danas. Mi smo optimisti i nadamo se kako neće doći do najgorega, odnosno do izbacivanja iz Europe - zaključio je Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dantee1911 13.12.2012.

    ova sezona bi bia med samo da ostanu u prvoj ligi i ako bog da da osvoje kup i uđu u evropu ... u prijelaznom roku će nažalost morati prodat radoševića ... i caktaša , maloča , maglicu i andrijaševića .. .i blaževića ako stigne ponuda koja se ne bude mogla odbit jer je spašava previše puta .. pozdrav

  • egzekutor 13.12.2012.

    Lako za eurokupove...u ovom trenutku, čini mi se da bi najgore za Hajduk bilo finacijsko kažnjavanje od preko 75 eura....

  • Viktor Budaković 13.12.2012.

    Samo naprijed i hrabro treba tu sve napravit da Hajduk dobije licencu , inače neće biti dobro.Ako druge , nisu izbacili , ne trebaju ni Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare