To je to što me zanima!

Marin Čilić protiv Chardyja lovi prvi četvrtfinale u Wimbledonu

Marin Čilić i Jeremy Chardy trebali bi izaći na teren broj 18 oko 14.30 sati. Čilić iz trećeg pokušaja lovi četvrtfinale Wimbledona, a francuski tenisač iz prvog pokušaja
Vidi originalni članak

Marin Čilić danas ide po svoj prvi četvrtfinale Wimbledona. Na putu mu stoji francuski tenisač, 42. igrač svijeta, Jeremy Chardy. Čilić je dobio samopouzdanje nakon sjajnog meča protiv 6. nositelja Tomasa Berdycha. 

- Chardy možda nije toliko poznat i nema sjajnih rezultata, ali je neugodan. Drugačiji je tip igrača od svih ostalih - rekao je Marin uoči meča.

Hrvatski tenisač "lovi" četvrtfinale Wimbledona treći put u karijeri, dok će Chardy imati prvi pokušaj za prolazak u četvrtfinale u Londonu.

- Čilić je jako dobar, ali imam šansu za četvrtfinale. Samo da ponovim igru iz prva tri meča i to će biti dovoljno - rekao je Chardy, juniorski pobjednik Wimbledona.

Čilićev pohod na četvrtfinale počinje na terenu broj 18, nakon meča Safarove i Smitkove koje igraju u 12.30 sati. Očekuje se kako bi Marin trebao biti na terenu oko 14:30 sati, možda malo kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • deny-1 30.06.2014.

    Bravo Marine... četvrtfinaleeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tupan_1 30.06.2014.

    Lijepo lijepo

  • šaptač glistama 30.06.2014.

    Bravo Marine na jos jednoj pobjedi,i jaho dobroj igri.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare