To je to što me zanima!

Marin Čilić u 1/8 finala na Federera, Ljubičić ispao

Marin Čilić će u osmini finala posljednjeg turnira sezone iz Masters Serije igrati protiv drugog tenisača svijeta, Švicarca Rogera Federera
Vidi originalni članak

Marin Čilić pobijedio je 6-4, 7-6 (2) Marcela Granollersa u 2. kolu pariškog Bercyja. Naš najmlađi Davis Cup reprezentativac dominirao je u prvom meču dana na terenu broj jedan. Izgubio je tek tri poena nakon prvog servisa, a ukupno osvojio 35 poena na servis Španjolca Granollersa, trenutačno 58. na svijetu. Međugorac je trebao dva breaka za prvi set. U drugom je imao jednu break priliku, ali je na kraju ipak morao u tie-break. Tamo je dominirao od starta i tako, u svom debiju, osigurao prolaz u osminu finala. Marin je najmanje zaradio 24.200 eura za prolazak među 16 najboljih na najvećem dvoranskom turniru svijeta u Bercyju.
David Nalbandian pobijedio je 7-6 (5), 6-3 Nicolasa Kiefera, Gilles Simon slavio je 6-3, 7-5 protiv Igora Andrejeva. Nijemac Kohlschreiber zaustavio je Davida Ferrera 6-3, 6-2 i Španjolac neće braniti finale na završnom turniru sezone, Masters Cupu u Šangaju. Novak Đoković i Andy Roddick bez izgubljenog su seta još dan ranije izborili plasman među 16 najboljih u pariškom Bercyju. Nikolaj Davidenko pobijedio je 7-6 (5), 7-5 Ivana Ljubičića. Ljubo je propustio 3-1 u tie-breaku prvog seta. U drugom je kod 4-5 spasio jednu meč loptu, međutim nije izdržao u 12. gemu. Ljubo je imao 31 neforsiranu grešku u susretu koji je trajao 103 minute.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare