To je to što me zanima!

Čilić? Kao mikrovalna! Brzo se zagrije i svakoga može dobiti...

Osvajač US Opena iz 2003. komplimentirao je osvajaču iz 2014. izdvojivši ga kao pritajenog favorita za vrh. Andy Roddick na domišljat je način pohvalio Marina Čilića
Vidi originalni članak

Bivše se profesionalne sportaše, pogotovo uspješne, često pita za komentar o onima koji još uvijek igraju. No u najmanju je ruku neobično kada vas netko uspoređuje s kuhinjskim pomagalom. Upravo se to dogodilo Marinu Čiliću.

Amerikanac Andy Roddick (33) stavio je najboljeg hrvatskog tenisača u istu rečenicu s - mikrovalnom pećnicom.

- Marin je kao mikrovalna. Brzo se zagrije i može pobijediti svakoga. Prošle je godine pokazao da ne dominira uvijek velika četvorka - kazao je Roddick, koji se umirovio prije tri godine.

A ta velika četvorka nedostajat će ljudima kad više ne bude igrala, smatra Roddick o Novaku Đokoviću, Andyju Murrayu, Rogeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

- Đoković je svakako favorit na svakom turniru. Jako je čvrst i nikad ne gubi u prvim kolima. Tijekom US Opena rekli su da će mu biti teško, a osvojio je turnir. Nema slabosti i nevjerojatno se kreće na osnovnoj crti - rekao je Roddick.

Pobjednik US Opena još 2003. smatra kako je gledati Rogera Federera, koji će u novu godinu ući s Ivanom Ljubičićem kao trenerom, "jako poseban trenutak". Osim Čilića, borbu za vrh predviđa i Milošu Raoniću, Keiju Nishikoriju i Grigoru Dimitrovu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Storm_Chaser 29.12.2015.

    Mikrovalna koja se zagrijala jednom :ˇD i izdusila hahaha.....Nije na prodaju :D.

  • DALMATINKA 28.12.2015.

    marine rasturi ih sve dogodine i vrati di ti isto na vth

  • dinamojavolim1 28.12.2015.

    sretno marine,siguran sam da ce vracas medju 10... mene vise brine borna i njegova ljetovanja na bahamima:) ali to je njegov zivot,nek uziva

Komentiraj...
Vidi sve komentare