To je to što me zanima!

Marin Tomasov kod Mamića: Iz Rijeke odlazi prema Al-Nassru

Prošle sezone Marin Tomasov u 43 nastupa za Rijeku zabio je 14 golova. Odradit će još samo prvenstveni ogled u Osijeku i uzvrat trećeg pretkola Europske lige protiv Bašakšehirspora
Vidi originalni članak

Marin Tomasov broji posljednje dane u Rijeci. Već duže ga u Al-Nassr želi dovesti Zoran Mamić, a sad je konačno dogovor i postignut.

Tomasov bi trebao odraditi uzvratnu utakmicu protiv istanbulskog Bašakšehirspora, a zatim otputovati u Saudijsku Arabiju, gdje bi trebao biti već idućeg vikenda.

Njegovim odlaskom nastavlja se osipanje Rijeke jer je on u posljednjih pola godine bio uvjerljivo najbolji igrač. Iako će Rijeka dobiti odštetu za ofenzivnog veznjaka, koji će za mjesec dana napuniti 29 godina, njegov odlazak nikako nije dobra vijest za Matjaža Keka.

Slovenski trener ovog je ljeta ostao bez brojnih nositelja igre poput kapetana Ivana Močinića, braniča Marka Leškovića, koji je prešao u Dinamo, golmana Ivana Vargića, kojem je završila posudba iz Lazija...

Idi na 24sata

Komentari 64

  • kulemans 01.08.2016.

    Konačno ....tamo mu je i mjesto

  • blokirani_lovac 31.07.2016.

    Tomasov ??? Jel to onaj talentirani..?

  • mestar 31.07.2016.

    Nogometni vjek igraca je kratak, neka mladic zaradi nesto na kraju karijeri, ujedno neki drugi ce dobit priliku, nasi klubovi u europi nemaju i onako sto trazit. Zadnji klub koji je prezivio zimu u euronatjecanju je Varteks a oni su sad u trecoj ligi i financijskoj krizi isto kao i svi ostali, pogotovo ako eu se umjesa i zabrani protok drzavnog novca u profesionalni sport i sve neprofitne udruge koje zaradivaju novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare