To je to što me zanima!

Maloča je zabio u debiju: Neka zabiju sad i moji bivši suigrači

Wolfsburg je poveo u 34. preko Hunta, a Maloča je izjednačio u 80. udarcem glavom nakon ubačaja s desne strane. Bivši igrač Hajduka je u igru ušao u 63.
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Hajduka Mario Maloča odnedavno je član poljske Lechije, a na pripremnoj utakmici protiv bundesligaša Wolfsburga Maloča je u debiju zabio i svoj prvijenac. 

Wolfsburg je poveo u 34. minuti preko Hunta, a Maloča je izjednačio u 80. minuti udarcem glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca s desne strane. Dodajmo i kako Maloča nije započeo susret već je ušao u 63. minuti. 

'Imao sam tek dva treninga'

- Ušao sam na pola sata. Napravio sam s ekipom tek dva treninga. Zadovoljan sam kako sam odigrao kad sam ušao. U petak počinje prvenstvo. Igramo Protiv Cracovie doma. Nadam se da ćemo počet pobjedom i da ću ja nastaviti igrati i biti zdrav - rekao nam je Maloča nakon sjajnog debija za svoj novi klub, a onda i poželio sreću svom bivšem klubu Hajduku u večerašnjem derbiju: 

- Ja sam zabio, sad je red na mojim bivšim suigračima da večeras zabiju na Maksimiru. Želim im sve najbolje. Čudno mi je gledati na TV, ali sam njihov najveći navijač - poručio je biviši kapetan 'bilih'. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • lugwig 13.07.2015.

    jesi panjina ali odlično izborena pozicija i egzekucija !!!

  • AnteG 13.07.2015.

    Hajduk se preporodio bez ovog utega... godinama ih je unazađivao, ali sada je konačno pravi stručnjak to prepoznao i otpustio ga... dao mu je otkaz! Potjero ga iz Hajduka i najavio bolje dane za taj klub! KAd netko nema talenta onda ga nema i TOČKA!

  • strmi007 12.07.2015.

    Najbolji Hrvatski stoper

Komentiraj...
Vidi sve komentare