To je to što me zanima!

Mario Pašalić odlazi u London, na Poljudu je posljednji put...

'Bili tić' Mario Pašalić danas u 19 sati protiv Osijeka igra posljednju utakmicu pred svojim navijačima. Za dva tjedna Pašalić bi trebao otići na testiranja u London...
Vidi originalni članak

Matej Jonjić ove je zime došao iz Hajduka na posudbu u Osijek. Za današnji susret zabranjen mu je nastup. Tako barem tvrde Osječani, a Splićani opovrgavaju.

- Rečeno mi je kako Jonjić ne može igrati i tako će biti. Mi cijeli tjedan pripremamo utakmicu bez njega u momčadi i za mene taj slučaj ne postoji. On na Poljudu neće igrati - kaže trener Osijeka Tomislav Rukavina uoči Hajduka.

A Hajduk je u problemima. Trener Igor Tudor i dalje je suspendiran, igra je sve lošija...

- Otkako nosim Hajdukov dres, ne sjećam se ovakve krize igre i rezultata. I baš zato želimo se pobjedom nad Osijekom oprostiti od naših vjernih navijača - rekao je Mario Maloča.

Od navijača će se oprostiti i Mario Pašalić. Tako barem tvrdi njegov zastupnik Ivica Lončar. Dijete Hajduka, koji je u rujnu prošle godine s dva gola “potopio” Dinamo, od 1. srpnja trebao bi biti na plaći Chelseaja.

Za dva tjedna Pašalić bi trebao otići na testiranja u London, a potom će Jose Mourinho odlučiti kome će ga proslijediti. Stoga su u Hajduku odlučili napuniti tribine i za susret protiv Osijeka moći će se iznimno ući bez ulaznica. Jedini uvjet je da imate člansku iskaznicu Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dario1983 11.05.2014.

    sto bi rekao josko jelicic pasalic drzi krpu drugacije nego svi ostali,,,,,bt ce najbolji oruzar

  • nenadtv1 11.05.2014.

    UŽivo HNK Hajduk Split vs NK Osijek Arena Sport 3 tv Uživo Hrvatska HD http://studionenadtv.ucoz.com/

  • Look the page 11.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare