To je to što me zanima!

Mario Pašalić u kostobranima s grbom Hajduka srušio Juve...

Mario Pašalić asistirao je za gol u pobjedi Atalante nad Juventusom 3-0, a u trenutku dok je ulazio u igru kamere su ga uhvatile kako namješta opremu i kostobrane s velikim grbom njegovog voljenog Hajduka
Vidi originalni članak

Mario Pašalić imao je jednu od najljepših večeri otkako je u Atalanti. Iznenađujuće je sa svojom ekipom iz Kupa izbacio Juventus i pri tome asistirao za jedan od tri gola.

Iako nije bio u prvoj postavi, na teren je izašao već u 27. minuti nakon što se ozlijedio Josip Iličić. U trenutku dok se pripremao zakoračiti na teren, kamera je uhvatila poseban detalj koji će oduševiti sve navijače Hajduka - ispod štucni, Mario je imao kostobran s grbom Hajduka.

Atalanta je na toj utakmici povela u 37. minuti golom Timothyja Castagnea koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut. Samo dvije minute kasnije strijelac je bio Duvan Zapata na Pašalićevu asistenciju. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Zapata u 86. minuti svojim drugim golom.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 31.01.2019.

    Čuj to! 😂

  • Kranksvester 31.01.2019.

    Bome, naslov vam je baš u domeni vašeg portala.. Pazi ovo, Pašalić srušio Juve.. od 3 gola, sudjelovao je u samo jednom i to asistencijom.. bome, srušio je Juve

  • 31.01.2019.

    Da nije imao te kostobrane sa grbom ajduka danas ne bi svanuo dan nego bi još uvijek bila noć i zato Pašaliću Hvala Ti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare