To je to što me zanima!

Pašalić zabio za vodstvo, Lyon ipak izvukao remi kod Monaca

Domaćine je u vodstvo doveo hrvatski igrač Mario Pašalić, i to u 39. kada je sjajno skočio na nabacivanje iz kornera s desne strane i glavom s pet metara 'zakucao'
Vidi originalni članak

U derbiju 10. kola francuske lige Monaco i Lyon su na stadionu Louis II. odigrali 1-1. Domaćine je u vodstvo doveo hrvatski igrač Mario Pašalić, i to u 39. minuti kada je sjajno skočio na nabacivanje iz kornera s desne strane i glavom s pet metara 'zakucao' loptu u mrežu. 

Od 67. minute Monaco je ostao s igračem manje jer je crveni karton dobio Wallace, a to su gosti znali iskoristiti jer je u 84. minuti Rafael zabio za 1-1. Dugogodišnji desni bek Manchester Uniteda odlično je primio jednu odbijeniu loptu i brzo poslao loptu u mrežu pokraj nemoćnog Danijela Subašića. 

Za domaćine su cijelu utakmicu odigrala oba hrvatska igrača. Mario Pašalić zabio je prvijenac u francuskom prvenstvu i odigrao odličnu partiju na poziciji zadnjeg veznog, dok je Danijel Subašić ponovnoo sjajno čuvao mrežu Monaca, a kod gola nije mogao praktički ništa. 

Lyon u utorak u Ligi prvaka gostuje kod ruskog Zenita, a Monaco će u četvrtak u sklpopu Europske lige ugostiti azerbajdžanski Qarabag. 

Kako svaka mama ovog vikenda može uštedjeti novac?

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Space Burek 17.10.2015.

    Volio bi da ga Čačić isproba u repki. Mislim da bi Rakitic. Modric i Pasalic bila najjaca kombinacija koju imamo.

  • MARLES 17.10.2015.

    Subasic-Vrsaljko Corluka Vida(jedvaj,Lovren) Ljevoneznam)-Pasalic Kovacic(Rakitic)-Pjaca Modric Perisic-Mandzukic(Kalinic,Kolar) u vezi nam trebaj jedan igrac koj zna zaustavit protivnika koj je hrabar odlucan a i zna potegnut prema naprijed(Pasalic) u napadu se cvrsto nadam da ce se mali Kolar zvat u prvoj prijateljskoj utakmici trci i karakter je veci od Mandze a ima nos za prostor i bolji je tehnicar.

  • mestar 17.10.2015.

    Mario, samo treniraj i igraj uvijek Hajducki i posteno, sve ostalo ce doc samo po sebi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare