To je to što me zanima!

Mark van Bommel: Želim samo osvojiti 'scudetto' s Milanom

Još kao klinac pratio sam Bayern, Barcelonu i Milan i to što sam u svojoj karijeri uspio postati članom tih klubova, ostvarenje je mog sna, kazao je Van Bommel
Vidi originalni članak

Nizozemski veznjak Mark van Bommel koji se nalazi na 'privremenom radu' u Milanu, kazao je kako se već naviknuo na Italiju u kojoj se osjeća kao kod kuće. Inače, kratkoročni ugovor istječe mu krajem sezone, a on naglašava kako bio volio ostati na Apeninskom poluotoku. 

- Milan je veliki klub i ponosan sam što sam dio ove momčadi. Još kao klinac pratio sam Bayern, Barcelonu i Milan i to što sam u svojoj karijeri uspio postati članom tih klubova, ostvarenje je mog sna - kazao je 33-godišnjak, te dodao:

- Iako to ovisi o klubu, volio bih ostati u Milanu. Od kako sam došao u klub, svi su me ovdje odlično prihvatili i osjećam se kao kod kuće. No prvo bih da osvojimo 'scudetto', pa ćemo poslije razgovarati o mojoj budućnosti u klubu - kazao je Nizozemac.

Van Bommel je u velike doprinio subotnjoj pobjedi 3-0 u gradskom derbiju protiv Intera. 




Idi na 24sata

Komentari 5

  • Activitoner 08.04.2011.

    Kad buden ima dite , saljen ga u djeciji vrtic zvan AC Milan .

  • IP95 08.04.2011.

    Iako san mislia da je ova kupnja za Milan bila promasaj bia san potpuno u krivu ! Van Bommel veznom redu Milana donosi neku sigurnost,kompaktibilnost gleda san kako igra u 3-4 utakmice i odusevia me...protiv Intera bia odlican ! Milanu bolje da pusti ambrosinija i flaminija a ostavi Van Bommela !

  • Jadranka Jaca 08.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare