To je to što me zanima!

Marka Pjacu želi 'pola' Europe! Fiorentina je najviše zagrizla...

Marko Pjaca je proteklu sezonu proveo na posudbi u Schalkeu, no tamo se nije baš naigrao. Juventus će ga sigurno posalti na novu posudbu, a veliki interes su pokazali veliki klubovi poput Valencije i Fiorentine...
Vidi originalni članak

Lista klubova koji žele krilnog igrača Juventusa i hrvatske vrste Marka Pjacu (23) sve je duža.

Nakon što su interes za njegove usluge pokazali Fiorentina, Sampdoria, West Ham i Valencia, sada se u utrku uključio i Udinese.

Prema pisanju talijanskog tiska najviše je zagrizla Fiorentina, no planove im kvari Valencia koja je spremna Juventusu platiti 20 milijuna eura. Navodno je i Sampdoria spremna duboko zavući ruku u džep.

Pjaca je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Schalkeu, gdje se nije naigrao. Sada se vratio u Juventus i čeka rasplet situacije, svjestan kako u novom Juventusu s Cristianom Ronaldom za njega nema mjesta.

Pjaca je u torinsku 'staru damu' došao u srpnju 2016. iz Dinama za 23 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MarioRonjak 24.07.2018.

    Pa ako su 4 kluba pola europe onda je bome mala.

  • Dalmacija u srcu_474 23.07.2018.

    Kada san ja tvrdia da taj nevalja ništa ovdi su se rugali, tvrdili da je taj nova zlatna lopta. Purgerski Ronlado, a lik ne zna balun kontrolirat. Od Juventusa do Schalkea, pa sada do prosječnog talijanskog kluba, sve posudbe jer ga Juventus ne može rišiti. Uskoro povratak u GNK i onda u Ždralove.

  • mr mike 23.07.2018.

    on se najmanje dokazao na SP , shebala ga ozljeda… on moze jos al tesko da ce postat igracina koja bi mogao biti da nebi bilo te ozljede, bas mu krenulo u juveu.. steta.. nadam se da ne bude isto sa morom i krovinovicom.. njih 3 bi nam itekako pomogli da ostanemo na ovom nivou nogometa dje se na nalazimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare