To je to što me zanima!

Marko Lešković: Moj rastanak s Rijekom nije bio dobar i lijep

Marko Lešković ljetos je Rijeku zamijenio Dinamom. Grad Rijeka i ljudi su mu ostali u lijepom sjećanju, ali kaže da se s ljudima iz uprave riječkog kluba nije oprostio na lijep način
Vidi originalni članak

Marko Lešković napokon je zdrav. Kad je došao iz Rijeke u Dinamo, nije igrao mjesecima zbog ozljede gležnja. Sad je sve u redu i stoper iz Slavonije igra u prvih 11 hrvatskog prvaka.

- Silne ozljede me nisu pokolebale. Ozljede su sastavni dio života kad ste sportaš - rekao je Lešković, koji je s Rujevice stigao u Maksimir, a u suprotnom je pravcu otišao Franko Andrijašević.

- Rastanak s Rijekom nije bio dobar i lijep. Ne mislim tu na grad, ljude i navijače, već na ljude iz uprave. Sve je to kad sam odlazio moglo puno ljepše ispasti, ali nije. U Rijeci sam proveo tri lijepe godine i klub mi je ostao u lijepom sjećanju. Neću se više vraćati na to što je bilo - kaže nam Lešković.

Marko će dobiti poziv izbornika Čačića za utakmice protiv Ukrajine i Estonije.

- Bitno je da standardno igram u Dinamu i da pobjeđujemo. Nadam se da ćemo derbi s Rijekom na Rujevici dočekati s manjom bodovnom razlikom, a naravno da godi to što bih ponovno trebao biti dio reprezentacije - kaže Lešković, koji obožava NBA ligu.

Omiljeni igrač mu je Derrick Rose. On je Chicago Bullse zamijenio New York Knicksima.

- Sad zbog Rosea navijam za New York. Pratim NBA, ali ipak slabije. Više sam gledao dok sam bio ozlijeđen. Pratim pozorno nastupe naših igrača kad stignem. Tko će osvojiti naslov? Teško je prognozirati, ali vjerujem da će do kraja otići Cleveland Cavaliersi i LeBron James. Cleveland prvak u NBA-u, a Dinamo u Hrvatskoj. Tako će biti - završio je Lešković.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • listovača 12.03.2017.

    Pola godine čeka da se izjada.Nije vrag da su te na silu otpremili u Rijeku.Mali sereš i to po nalogu,no takvi ste vi mamićevci.

  • Firefox_1 11.03.2017.

    Jesi i ti napravio posao, sa konja na magarca....

  • darac24 11.03.2017.

    Da ih Mamić hoće, sutra bi cijela momčad Rijeke prešla u Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare