To je to što me zanima!

Marko Livaja zabio je svoj prvi gol u dresu milanskog Intera!

Rubin je vodio na San Siru 1-0 u skupini H Europske lige. Marko Livaja koji je ogled počeo od prve minute poništio je to prvijencem u 39. minuti. Na kraju je završilo 2-2
Vidi originalni članak

Prije malo manje od mjesec dana Marko Livaja (19) prvi je put zaigrao za milanski Inter u Seriji A. U prvom kolu na gostovanju kod Pescare Livaja je ušao umjesto Diega Milita. Na pitanje talijanskih novinara tko će biti zamjenik nedodirljivom Militu, trener Andrea Stramaccioni je ispalio:

- Pa tu je Marko Livaja! Vrlo zanimljiv potencijal.

Nepunih mjesec dana kasnije Livaja je vratio svom treneru na najbolji mogući način. Inter je igrao protiv Rubin Kazana na San Siru u prvom kolu Europske lige, a 19-godišnji napadač je zabio glavom za 1-1 na dodavanje Estebana Cambiassa. 

Igrao je nekadašnji napadač Hajduka od prve minute u tandemu s Antonijom Cassanom, a gol je zabio u 39. minuti utakmice. Zamijenio ga je Diego Milito u 60. minuti utakmice. 

Tijekom ljeta spominjala se mogućnost da će Inter ponovno poslati Livaju na posudbu. No Andrea Stramaccioni ima druge planove s našim napadačem. On ga je i priključio prvoj momčadi kad je imenovan za trenera Intera. Stramaccioni je osvojio juniorsku Ligu prvaka, a Livaja mu je bio jedan od glavnih igrača.

Utakmica je na kraju završila 2-2. Rubin je bio nadomak senzacije. Poveli su i drugi put na utakmici golom Rondona. Taj je rezultat stajao na semaforu do sudačke nadoknade kad je lijep gol zabio Nagatomo na asistenciju Diega Milita. 

Europska liga, skupina H:

Inter - Rubin Kazan 2-2 (Livaja 39', Nagatomo 90' / Ryazantsev 17', Rondon 84')

Idi na 24sata

Komentari 31

  • interexploited47 21.09.2012.

    Slažem se možda će biti dobar ali jeli itko od vas gledao utakmicu pa on je fulao dva čista zicera i zabio gol glavom u praznu mrežu a60 min loptu skoro nije ni dodirnuo

  • Ivan Jurišić 21.09.2012.

    koliko samo dobrih napadača naša repka ima...ne moramo se bojati za golove u budućnosti

  • DanijelSrpak 21.09.2012.

    bravo marko samo tako naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare