Obavijesti

Sport

Komentari 31

Marko Livaja zabio je svoj prvi gol u dresu milanskog Intera!

Marko Livaja zabio je svoj prvi gol u dresu milanskog Intera!
5

Rubin je vodio na San Siru 1-0 u skupini H Europske lige. Marko Livaja koji je ogled počeo od prve minute poništio je to prvijencem u 39. minuti. Na kraju je završilo 2-2

VIDEO

Prije malo manje od mjesec dana Marko Livaja (19) prvi je put zaigrao za milanski Inter u Seriji A. U prvom kolu na gostovanju kod Pescare Livaja je ušao umjesto Diega Milita. Na pitanje talijanskih novinara tko će biti zamjenik nedodirljivom Militu, trener Andrea Stramaccioni je ispalio:

- Pa tu je Marko Livaja! Vrlo zanimljiv potencijal.

Nepunih mjesec dana kasnije Livaja je vratio svom treneru na najbolji mogući način. Inter je igrao protiv Rubin Kazana na San Siru u prvom kolu Europske lige, a 19-godišnji napadač je zabio glavom za 1-1 na dodavanje Estebana Cambiassa. 

Igrao je nekadašnji napadač Hajduka od prve minute u tandemu s Antonijom Cassanom, a gol je zabio u 39. minuti utakmice. Zamijenio ga je Diego Milito u 60. minuti utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom ljeta spominjala se mogućnost da će Inter ponovno poslati Livaju na posudbu. No Andrea Stramaccioni ima druge planove s našim napadačem. On ga je i priključio prvoj momčadi kad je imenovan za trenera Intera. Stramaccioni je osvojio juniorsku Ligu prvaka, a Livaja mu je bio jedan od glavnih igrača.

Utakmica je na kraju završila 2-2. Rubin je bio nadomak senzacije. Poveli su i drugi put na utakmici golom Rondona. Taj je rezultat stajao na semaforu do sudačke nadoknade kad je lijep gol zabio Nagatomo na asistenciju Diega Milita. 

Europska liga, skupina H:

Inter - Rubin Kazan 2-2 (Livaja 39', Nagatomo 90' / Ryazantsev 17', Rondon 84')

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu