To je to što me zanima!

Marko Popović sa sirenom zabio za pobjedu Uniksa!

Sedam desetinki je ostalo do kraja ogleda Uniksa i bugarskog Lukoila, kad je hrvatski branič zabio svoje jedine koševe na utakmici - tricu za pobjedu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Marko Popović pogodio je tricu u zadnjoj sekundi utakmice za pobjedu ruskog Uniksa u gostima kod bugarskog Lukoil Academica 80-79 u 1. kolu B skupine košarkaškog Eurokupa.
Popović je odigrao samo nepunih 14 minuta, a ubačena odlučujuća trica sedam desetinki prije kraja bili su i Markovi jedini poeni na utakmici. Prije toga je promašio četiri trice i još jednu dvicu. Uz Popovića, u Uniksu je zaigrao još jedan hrvatski reprezentativac, Krešimir Lončar, te je u 24 minute igre postigao 7 koševa (3-4 iz igre, 1-2 slobodna bacanja), uz 6 skokova i jednu asistenciju.
Popović je tako pokvario jubilej braniču Lukoila Todoru Stojkovu koji je postao prvi košarkaš u povijesti ovog natjecanja sa 1000 postignutih poena. Stojkov je na ovoj utakmici postigao 17 koševa. Uniks je vodio veći dio utakmice, no u zadnjih pet minuta susreta je preuzeo vodstvo. No promašena slobodna bacanja u zadnjoj minuti koštala su bugarskog prvaka pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare