To je to što me zanima!

Tolić odlazi iz Dinama: Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba

Moja priča u našem klubu došla je do kraja. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda, napisao je Tolić koji odlazi u Slovan
Vidi originalni članak

Dragi navijači, prijatelji kluba, treneri, čistacice, oružari, zaštitari, djelatnici kluba, dragi svi koji volite Dinamo - HVALA! Hvala svima koji su u bilo kojem smislu bili dio moga putovanja u najdražem mi klubu, započeo je u oproštajnoj poruci Marko Tolić (26) koji karijeru neće nastaviti u redovima aktualnog hrvatskog prvaka.

Prošlu je sezonu Marko proveo na posudbi u slovenskom Mariboru gdje je pod trenerskom palicom Damira Krznara odigrao 33 utakmice u kojima je zabio 11 golova uz 14 asistencija.

- Hvala na komplimentima, steknutim prijateljstvima, ljubavi i vjeri koju ste mi pokazali, a posebno hvala na podršci u trenucima kada nije bilo lagano, a bilo je i takvih. Moja priča u našem klubu došla je do kraja i vrijeme je da se s vama oprostim. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, pobjede, slavlja, gostovanja, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda.

Podsjetimo, Tolić je u Dinamo stigao iz Lokomotive u ljeto 2020. godine, a u dresu zagrebačkog kluba odigrao je prema Transfermarktu 62 utakmice u kojima je zabio sedam golova uz četiri asistencije.

- Zahvaljujući dragom Bogu ostvario sam veliki dio svojih snova u posljednje tri godine i to su uspomene koje zagrebačkom klincu ostaju urezane do kraja života. Posebnu zahvalu svojim suigračima ostavljam za kraj. Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba, ali prije svega velikim ljudima. Naučili ste me profesionalizmu, ogromnoj količini rada, odricanja, privrženosti klubu, a ono najbitnije, načinu na koji se bori i živi za sveti grb. Dinamu želim svu srecu u buducnosti, nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom! - poručio je Marko.

A kako je objavio sportski direktor Slovana iz Bratislave, Marko je novi igrač slovačkog prvoligaša. Odlazi na posudbu iz Dinama s opcijom otkupa ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZVIJEZDICA_2 23.06.2023.

    Tola puno sreće, veliki Dinamovac i nogometaš koji nije dobio pravu priliku

  • fernandes11 23.06.2023.

    nevjerojatno, ostali smo samo na Baturini sto se tice ofanzivnih veznih i sad ce dovest anonimca

  • Inati-se-Slavonijo 23.06.2023.

    Igrač točno za Slovensku ligu, ni više ni manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare