Obavijesti

Sport

Komentari 29

Tolić odlazi iz Dinama: Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba

Tolić odlazi iz Dinama: Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba

Moja priča u našem klubu došla je do kraja. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda, napisao je Tolić koji odlazi u Slovan

VIDEO

Dragi navijači, prijatelji kluba, treneri, čistacice, oružari, zaštitari, djelatnici kluba, dragi svi koji volite Dinamo - HVALA! Hvala svima koji su u bilo kojem smislu bili dio moga putovanja u najdražem mi klubu, započeo je u oproštajnoj poruci Marko Tolić (26) koji karijeru neće nastaviti u redovima aktualnog hrvatskog prvaka.

Prošlu je sezonu Marko proveo na posudbi u slovenskom Mariboru gdje je pod trenerskom palicom Damira Krznara odigrao 33 utakmice u kojima je zabio 11 golova uz 14 asistencija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Tolic (@tolicm)

- Hvala na komplimentima, steknutim prijateljstvima, ljubavi i vjeri koju ste mi pokazali, a posebno hvala na podršci u trenucima kada nije bilo lagano, a bilo je i takvih. Moja priča u našem klubu došla je do kraja i vrijeme je da se s vama oprostim. S posebnim ću ponosom pamtiti sve zajedničke trenutke, pobjede, slavlja, gostovanja, a posebno maksimirsku atmosferu i zajedničke pjesme nakon pobjeda.

Podsjetimo, Tolić je u Dinamo stigao iz Lokomotive u ljeto 2020. godine, a u dresu zagrebačkog kluba odigrao je prema Transfermarktu 62 utakmice u kojima je zabio sedam golova uz četiri asistencije.

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige

- Zahvaljujući dragom Bogu ostvario sam veliki dio svojih snova u posljednje tri godine i to su uspomene koje zagrebačkom klincu ostaju urezane do kraja života. Posebnu zahvalu svojim suigračima ostavljam za kraj. Dijelio sam svlačionicu s najvećim igračima u povijesti kluba, ali prije svega velikim ljudima. Naučili ste me profesionalizmu, ogromnoj količini rada, odricanja, privrženosti klubu, a ono najbitnije, načinu na koji se bori i živi za sveti grb. Dinamu želim svu srecu u buducnosti, nadam se da se vidimo nekom drugom prilikom! - poručio je Marko.

A kako je objavio sportski direktor Slovana iz Bratislave, Marko je novi igrač slovačkog prvoligaša. Odlazi na posudbu iz Dinama s opcijom otkupa ugovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju