To je to što me zanima!

Marković psuje sve po spisku: Pun mi je k.... vas novinara!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjedniku HNS-a nakupilo se mnogo problema u posljednje vrijeme, te mu sve češće popušta kontrola. Nakon homofobnih izjava, sada je ispsovao novinara...
Vidi originalni članak

Vlatko Marković bez razmišljanja je odbacio bilo kakvu mogućnost da homoseksualci ikada zaigraju u nogometnoj reprezentaciji. Nakon te homofobne izjave digla se velika prašina, a predsjednik HNS-a reagirao je službenom isprikom. Sebe je nazvao sportskim pedagogom i građaninom Europe koji nema ništa protiv manjina.

- Žao mi je da su moje riječi na neki način pogrešno shvaćene u javnosti, žao mi je zbog nespretne interpretacije, nikako mi nije bila namjera uvrijediti i povrijediti bilo koga - kazao je Marković za službenu stranicu HNS-a, nabrajajući humanitarne akcije u kojima je sudjelovao.

Slobodno napišite 'Pun mi vas je k....'

Nakon što se posuo pepelom, Marković je nastavio po starom. Ovoga puta novinaru Media servisa nije imao strpljenja odgovarati na pitanja hoće li na zahtjev gay i lezbijskih udruga izvjesiti zastavu na reprezentativnoj utakmici u Maksimiru.

- Hoćete da vam kažem? Pun mi vas je k..., vas novinara, jeste li me razumjeli. Slobodno to napišite - kazao je Marković, a javnost uskratio za informaciju.

Oglasile se i gay udruge

No, gay udruge prihvatile su ispriku, ali žele da Marković svoje riječi pretvori u djela. Od njega traže da se na sljedećoj utakmici reprezentacije razvije zastava duginih boja, simbol istospolnih zajednica, prenosi Jutarnji list. Vjeruju da Markovićeva isprika nije bila rezultat pritiska europskih institucija, nego da je iskreno zažalio zbog nepromišljenih izjava u intervjuu. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • dandu 12.11.2010.

    veći si seljak od matije gubeca markovicu

  • maestra 12.11.2010.

    I nama tebe markovicu...........

  • z_orao 12.11.2010.

    Kulturan ,uglađen, mlad, sposoban ... Sve to krasi Markovića ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare