To je to što me zanima!

Savez 'široke ruke': Premija za polufinale futsala je 500 eura

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković hrvatskim futsal reprezentativcima izdvojit će 500 eura po igraču. Ako kojim slučajem osvoje europski naslov dobit će još 2.000 €
Vidi originalni članak

Uefa je Hrvatskoj za organizaciju prvenstva platila 1,9 milijuna eura, odnosno pokrila sve troškove.

Jednostavno, sve je plaćeno, od najma zagrebačke i splitske Arene, troškova volontera, pa do hotela u kojima su smještene reprezentacije.

Štedljivo društvo iz Uefe pomno je izračunalo što, kad i koliko i sve je stalo u tih 1,9 milijuna eura. S tim da Uefa uzima novac od prodanih ulaznica. Procjenjuje se da će biti prodano oko 70 tisuća ulaznica, koje će Uefi donijeti do 300 tisuća eura prihoda.

Naravno, krovna nogometna organizacija zaradila je i od TV prava, sekunde na Eurosportu, koji prenosi sve utakmice, izuzetno su vrijedne. A nagrada za osvojenu titulu prvaka Europe u malom nogometu ili za drugo, treće mjesto nema, dovoljno je to što reprezentacije igraju!

Najveća nagrada našoj reprezentaciji jest to što će, zahvaljujući ovom rezultatu, na Uefinoj rang-listi ući među prvih deset reprezentacija. A nagrada od Hrvatskog nogometnog saveza za plasman u polufinale Eura je 500 eura po igraču. HNS je obećao još 500 eura za pobjedu nad Rusijom, a prirede li kojem slučajem najveće iznenađenje prvenstva i osvoje europski naslov dobit će dvije tisuće eura.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • grejp44 10.02.2012.

    Pa moj frend za ostanak u 3.župnijskoj ligi(veliki nogomet) kao igrač dobije veću premiju od jednog malonogometnog reprezentativca koji uđe u polufinale.Stvarno smiješno.

  • pescan 09.02.2012.

    odmah da kazem ne slazem se s tim,da malo je to,ali pa kaj se ljudi cudite nije to veliki nogomet, procitao sam jedan clanak da je to vece ostvarnje nego nas bronaca iz 98 ma nemoj te me krivo shvatit svaka im cast skidam kapu nasim mini vatrenima ali to je realnost,nije to veliki nogomet

  • žac 1992 09.02.2012.

    Zašto ne piše tko je to rekao?Još jedna laž,tko zna koja po redu,a vi se svi samo palite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare