To je to što me zanima!

Marković: Stručni stožer mora objasniti ovaj užas

Predsjednik HNS-a 'rigao je vatru' nakon prvoga poraza naše reprezentacije u službenoj utakmici u Maksimiru. Hrvatsku je nazvao 'bolesnikom'
Vidi originalni članak

Očitali su nam pravu nogometnu lekciju, o tome nema baš nikakve dileme. U svemu su nas potpuno nadigrali, započeo je svoje žustro izlaganje Vlatko Marković. 'Presidente' je očito razočaran onim što je Hrvatska pokazala pred prepunim Maksimirom.
- Bilo bi stvarno nekorektno na bilo koji način umanjiti zasluženost pobjede engleske reprezentacije. Stručni stožer će nakon ovoga morati dobro analizirati što se dogodilo i objasniti kako se može dogoditi da smo ravnopravan suparnik samo u prvi desetak minuta utakmice - nastavio je u istom stilu Marković.
Prvi čovjek HNS-a nije znao izdvojiti detalje koji su Hrvatsku odveli do jednog ovakvog poraza...
- Nema potrebe govoriti o detaljima u igru, ovdje nisu presudili detalji. Previše je toga bilo loše da bi mogli razgovarati na taj način. Sada treba ustanoviti što je bilo s 'bolesnikom' i tek onda pristupiti odgovarajućem liječenju - misli Vlatko.
Kvalifikacije su duge, ovo je samo loš dan?
- Sigurno je jedino da iz ove lekcije moramo izvući sve moguće pouke. No siguran sam da će se momčad ponovno dići i da ćemo opet imati dobre rezultate - ipak će optimistično Marković, koji je jednom stvari iz ove utakmice ipak zadovoljan.
- Moram zahvaliti publici. Znam da im je bilo užasno, da su se osjećali očajno. Ali navijali su i dalje, stvarno im svaka čast - za kraj svog izlaganja rekao je Marković.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • toyota 11.09.2008.

    Stvarno koji stari smrad oce li sa 90 god ic u penziju.Malo se para nakra pa mu je malo.Znaci da nasi nesmiju izgubit nijednu utakmicu,pa sta taj glupi bosanac sebi umislja

  • nogometas05 11.09.2008.

    Nešto se ne sjećam da si ti objasnio nadrđenima a pogotovo naciji onaj debakl oko izbora domaćina za sljedeći Euro..gade šuti!!!

  • antonio vruće mi je 11.09.2008.

    Hoće li ovaj čovjek ikada otići u mirovinu da netko normalan, radno sposoban zasjedne kao predsjednik HNS-a.Pa ako se pogleda realno starčeki nam vode sve. Pustite mlade školovane i stručne ljude da se dokažu u svojoj stručnosti. Kako bi lijepo bilo vidjeti mladog čovjeka u fotelji ovog starca, a to bi po mom mišljenju jedini za sada mogao biti Zvone Boban koji je više dao za hrvatski nogomet od ova dva starca koji su se zakovali na fotelje(mislim još na Srebrića). Markoviću mislim da je vrijeme da razmišljaš i pričaš kako odlaziš u mirovinu, a ne da kakaš u svom dvorištu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare