To je to što me zanima!

Marković još vjeruje Biliću: Ne gubim ja lako vjeru u izbornika

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza potvrdio nam je kako Slaven Bilić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Za Markovića nema ni govora o smjeni
Vidi originalni članak

Premda se medijskim prostorom zakotrljala informacija kako je nakon poraza u Grčkoj izbornik Slaven Bilić već 'bivši' te kako se u ponedjeljak sastaje Izvršni odbor kako bi imenovao njegovog nasljednika, predsjednik HNS-a Vlatko Marković demantirao nam je tu informaciju.

- Slaven Bilić je vrhunski intelektualac, vjerovao sam mu kao igraču, vjerovao sam mu kao treneru, vjerujem mu i sada kao izborniku da ima snage i znanja reprezentaciju odvesti na Europsko prvenstvo - rekao je Marković i dodao:

- Znate, nije u redu da se sa krivnja prebaci na Bilića, nije on igrao utakmicu nego igrači.

Predsjednik nije zanijekao da je već konzultirao članove Izvršnog odbora te su u zrakoplovu iz Grčke analizirali utakmicu.

- To je uobičajena praksa, redovito se sve utakmice analiziraju, a ja u ponedjeljak dolazim u kamp reprezentacije u Istru gdje ću im dati punu podršku u nastojanju da izbore željeni cilj - naglasio je Marković.

O samoj utakmici predsjednik kaže da je razočaran igrom i rezultatom kao i ostali no ne dvoji kako će se Hrvatska pobjedom protiv Latvije izboriti za dodatne kvalifikacije te da će sigurno proći dalje.

- Sigurno da smo svi razočarani. To nije bila igra na nivou, nismo se proslavili onim poznatim hrvatskim vezom no za to nije krvi trener. Ja to kao bivši trener dobro znam - stao je na stranu Bilića predsjednik HNS-a.

- Nisam naivan čovjek da tako lako gubim vjeru u izbornika i igrače kojima sam vjerovao godinama, a slična razmišljanja prenijeli su mi tijekom leta iz Grčke i članovi izvršnog odbora.

- Da rezimiram, nema govora o izbornikovoj smjeni - zaključio je Vlatko Marković.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • sestro 09.10.2011.

    ako se ne plasiramo mamić i marković neće moći prodavati svoje igrače prako reprezentacije pa im je panika:)) treba prvo njih smjeniti pa tek onda bilića..pogledajte koji kokošari samo vladaju rukometom košarkom i nogometom i sve jasno..gori su od hdz a i sdp e zajedno..

  • Messi100 09.10.2011.

    Tu se nezna tko ti pije tko plača. Pazite ovo: IZJAVA MAMIĆA :Moramo hitno nešto poduzeti! Ovako dalje ne može. Ako se ne plasiramo na EP, hrvatski nogomet propada. Neće se moći financirati - kazao je oštrim tonom izvršni predsjednik Dinama i član IO HNS-a Zdravko Mamić. Odmah se nadodao predsjednik Vlatko Marković: - Sve što kaže Zdravko, potpuno je u pravu, moramo odmah nešto poduzeti. Hitno! - kazao je Marković....Na jednoj izjavi Marković kaže da ga neće smjenit, a na drugoj kaže da se s mamićom u pravu i da će ga smjeniti..Pa ovo je sve POLITIKAAAA a ne nogomet..

  • joseph_1 08.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare