Obavijesti

Sport

Komentari 69

Marković još vjeruje Biliću: Ne gubim ja lako vjeru u izbornika

Marković još vjeruje Biliću: Ne gubim ja lako vjeru u izbornika
1

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza potvrdio nam je kako Slaven Bilić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Za Markovića nema ni govora o smjeni

VIDEO

Premda se medijskim prostorom zakotrljala informacija kako je nakon poraza u Grčkoj izbornik Slaven Bilić već 'bivši' te kako se u ponedjeljak sastaje Izvršni odbor kako bi imenovao njegovog nasljednika, predsjednik HNS-a Vlatko Marković demantirao nam je tu informaciju.

- Slaven Bilić je vrhunski intelektualac, vjerovao sam mu kao igraču, vjerovao sam mu kao treneru, vjerujem mu i sada kao izborniku da ima snage i znanja reprezentaciju odvesti na Europsko prvenstvo - rekao je Marković i dodao:

- Znate, nije u redu da se sa krivnja prebaci na Bilića, nije on igrao utakmicu nego igrači.

Predsjednik nije zanijekao da je već konzultirao članove Izvršnog odbora te su u zrakoplovu iz Grčke analizirali utakmicu.

- To je uobičajena praksa, redovito se sve utakmice analiziraju, a ja u ponedjeljak dolazim u kamp reprezentacije u Istru gdje ću im dati punu podršku u nastojanju da izbore željeni cilj - naglasio je Marković.

O samoj utakmici predsjednik kaže da je razočaran igrom i rezultatom kao i ostali no ne dvoji kako će se Hrvatska pobjedom protiv Latvije izboriti za dodatne kvalifikacije te da će sigurno proći dalje.

- Sigurno da smo svi razočarani. To nije bila igra na nivou, nismo se proslavili onim poznatim hrvatskim vezom no za to nije krvi trener. Ja to kao bivši trener dobro znam - stao je na stranu Bilića predsjednik HNS-a.

- Nisam naivan čovjek da tako lako gubim vjeru u izbornika i igrače kojima sam vjerovao godinama, a slična razmišljanja prenijeli su mi tijekom leta iz Grčke i članovi izvršnog odbora.

- Da rezimiram, nema govora o izbornikovoj smjeni - zaključio je Vlatko Marković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'