To je to što me zanima!

Markulin: Prvoj HNL nije u interesu mijenjati Ligu 16

Predsjednik Udruge prvoligaša Robert Markulin rekao je na Skupštini HNS-a da ligu 16 za sada ne treba mijenjati, jer 1. HNL to nije u interesu
Vidi originalni članak

Skupština HNS-a, nakon brojnih inicijativa za smanjenjem broja klubova Prve HNL, ipak je zaključila da je model lige 16 za sada dobar dok se ne nađe neki bolji. Predsjednik udruge prvoligaša Robert Markulin iznio je takav trenutni stav prvoligaša. Tvrdi da su promjenu postojećeg modela tražili neki županijski savezi koji bi željeli rascjepkati amaterske lige i klubovima smanjiti troškove.
- Udruga Prve HNL nije pokrenula ovu raspravu, mi stojimo iza 'lige 16' dok ne nađemo bolji model - ustvrdio je Markulin.
Također ja naglasio da izrada eventualnog novog modela treba uključivati podrobnu analizu, a konačnu odluku mora donijeti HNS-ov odjel za licenciranje, koji u prvom koraku mora pregledati koji klubovi u prvoj ligi ne održavaju standarde.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TheChosenOne 26.02.2010.

    alo igra se užasan nogomet !!! Ko će vam to gledat???

  • nicijisin49 26.02.2010.

    Tko ce isfinancirati tu provincisku megalomaniju koja nikoga ne zanima u trenucima kada ce se na ulici naci i 400. 000 nezaposlenih ? Ogromnu ligu treba amaterizirati, profesionalno ce se nogometom baviti stotinjak najboljih igraca, to je otprilike 6- 7 klubova, sve to treba izaci na trziste i na njemu zivjeti od realnih prihoda, a metuzalemi iz Rusanove trebaju otici iz nogometa zauvijek.

  • Terry15 26.02.2010.

    ma idealno bi bilo da imamo 19 klubova budalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare