To je to što me zanima!

Igrao pod koronom s Vatrenima, sad mu otkrili oteklinu oko srca

Bayern je naveo da je pregled u Münchenu nakon turnira otkrio "blagu upalu" te da Mazraui za sada nije dostupan za utakmice. Ova vrsta upale poznata je komplikacija infekcije koronavirusom
Vidi originalni članak

Nogometni klub Bayern München objavio je da je njegov marokanski branič Nusair Mazraoui (25) bio pozitivan na koronavirus tijekom Svjetskog prvenstva u Katru te da je nakon toga otkriveno da ima oteklinu oko srca.

Bayern je izostavio Mazrauija iz momčadi koja je u petak otputovala na zimske pripreme u Katar uoči nastavka bundesligaške sezone 20. siječnja, navodeći da ima upalu.

Klub je objavio da je Mazraoui bio pozitivan na covid-19 dok je bio na Svjetskom prvenstvu početkom prosinca i da je to razlog zašto nije igrao u četvrtfinalu kada je Maroko pobijedio Portugal. Njegov izostanak tada je pripisan "neoznačenoj bolesti".

Mazraoui je potom odigrao prvo poluvrijeme polufinala protiv Francuske, nakon što je Maroko postao prva afrička i arapska reprezentacija koja je stigla među četiri najbolje na Svjetskom prvenstvu. Mazraoui nije igrao u utakmici za treće mjesto protiv Hrvatske, ali je protiv 'vatrenih' igrao na otvaranju skupine 22. studenoga.

Bayern je naveo da je pregled u Münchenu nakon turnira otkrio "blagu upalu" te da Mazraui "za sada nije dostupan za utakmice". Ova vrsta upale poznata je komplikacija infekcije koronavirusom.

POGLEDAJTE VIDEO: IZA KULISA FNC-A U SISKU

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Palmanova 06.01.2023.

    dnas sam bas prico s 2 marokanca na poslu,bas je jedan nesto spominjo mazrauija oko neke bolesti

  • lakojepametovat 06.01.2023.

    oteklina može biti posljedica cijepljenja

  • Elohim 06.01.2023.

    Da, poznato je da sojevi koronavirusa tipa Pfizer, Moderna, Astra Z. uzrokuju upalu srčanog mišića , svakako najopasniji sojevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare