To je to što me zanima!

Marseille se ispričao Thiagu Silvi zbog Bartonovih uvreda

Olympique Marseille i Joey Barton žele se ispričati Thiagu Silvi i njegovom klubu na neprikladnim izjavama, stoji u priopćenju za javnost slavnog francuskog kluba
Vidi originalni članak

Zajedničkim priopćenjem Marseille i Joey Barton su se ispričali Thiagu Silvi zbog uvredljivih komentara koje je engleski veznjak uputio brazilskom braniču PSG-a putem Twittera...

"Olympique Marseille i Joey Barton žele se ispričati Thiagu Silvi i njegovom klubu na neprikladnim izjavama koje je engleski nogometaš dao putem društvenih mreža u proteklih 36 sati. Jutros je menadžment kluba zatražio Joeya Bartona da prekine kontroverzu spram brazilskog braniča", stoji između ostalog u priopćenju Marseillea.

Kako je uopće došlo do problema između Bartona i Thiaga Silve? Naime, zločesti dečko engleskog nogometa, koji u Marseilleu igra na posudbi iz QPR-a, okomio se na Silvu i nazvao ga je "pretilom tetkicom" nakon što se prethodno Brazilac na press-konferenciji dotaknuo njega samoga zbog pogrdnih komentara na suigrače mu, kako iz reprezentacije, tako i iz kluba.

- Ima jedan engleski igrač Marseillea, ne mogu se sjetiti njegovog imena, koji je rekao loše stvari o Neymaru i brazilskom nogometu, kao i o Beckhamu i Ibrahimoviću. Zato jer nitko ne priča o njemu čini mu se zabavnim kritizirati velike igrače kako bi ljudi znali da postoji – rekao je Silva za L'Equipe.

"Imam dva pitanja za Thiaga Silvu. Prvo, da li govoriš o meni na svojoj press-konferenciji uoči utakmice PSG-a i Barcelone? Vrlo čudno. Drugo, da li je tvoj izgled stanje prije ili poslije operacije? Muči me u kojem smjeru to ide. Da li je on muškarac koji se mijenja u ženu ili žena koja se mijenja u muškarca? Ne mogu shvatiti", napisao je Barton putem svog Twitter-profila."

Zbog cijele situacije iz PSG-a su Bartonu zaprijetili tužbom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brumatse 05.04.2013.

    istina, barton se pregrubo zeza (al, na twitteru), no zašto silva na pressici pred barcelonu ide u osobne obračune i glumi advokata (ibro, onakav sramežljiv, se ne bi znao sam snaći, a sirotog neymara se zbilja premalo hvali - jedino se tvrdi da je bolji od messia i ronalda zajedno...)

  • V1NCENT_1 04.04.2013.

    Treba njega dobro namlatit.

  • evenstar 04.04.2013.

    Upravo to sto je rekao Silva, Barton ovim izjavama samo zeli postic popularnost posto ju ne moze postici svojim igrackim umjecem. (ocito je uspio)

Komentiraj...
Vidi sve komentare