To je to što me zanima!

Martić odlučna: Za hrvatsku reprezentaciju više neću igrati

Petra Martić (29) već je prije napomenula kako zbog zdravstvenih problema neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, a u tome je odlučna. Leđa jednostavno ne bi dobro podnijela dodatne napore
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić (29) trenutno je u Americi, gdje čeka da se situacija malo smiri kako bi se mogla vratiti u Hrvatsku. Još ne trenira punim intenzitetom, a dane osim treninzima krati i kuhanjem.

- Eto, između ostalih jela napravila sam i svoj prvi soparnik. A što se uspješnosti tiče, moram priznati da ću ga morati još nekoliko puta napraviti dok ne ispadne ukusan, kao onaj koji mi baka i dida prave - rekla je Petra za Večernji list.

Iako joj je ove sezone išlo jako dobro, ona je prekinuta. Petra je lovila TOP 10, a to će nastaviti kad sezona opet krene. Trenutno je 'zaleđena' na 15. mjestu, a mašta i o novim uspjesima.

– Maštam da osvojim Roland Garros i mislim da to nije tajna. To mi je oduvijek bio omiljeni turnir i uz njega me veže mnogo lijepih uspomena. Bilo bi uistinu sjajno jednoga dana tamo podići pehar - objašnjava Petra.

Posljednji je put u reprezentaciji bila 2014. godine, a više se ne planira vraćati. Novi izbornik je Vedran Martić, ali Petru nećemo gledati na Olimpijskim igrama.

Drago mi je da je Vedran novi izbornik, on je odličan trener i mislim da će jako dobro odraditi svoj posao. No, što se mene tiče, ja sam završila s reprezentacijom. I to zbog svojih zdravstvenih problema i problema s leđima, a ne zbog izbornika. Tako da – iako bih voljela nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju – i dalje ostajem pri svojoj odluci da je s reprezentacijom gotovo - završila je Martić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • CerinMarkuschic 25.04.2020.

    Tri mecha u cijeloj karijeri, nisi odigrala posteno za hr. A zadnji prije sest godina2014, i sad se kao oprastas od repky😆😆😆smjesna si!

  • nikola56 25.04.2020.

    Kaj maknuli su Ivu bankrot Majoli? Okoristila se dovoljno ,pa sad moze opet uživati. S tim da nije ni sad bog zna kaj radila, a lovica lagano kaplje.

  • 25.04.2020.

    Nemoj molim te, ko bilo jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare