To je to što me zanima!

Martin Bain: Želi li Jelavić k nama, neka nam se javi!

Nakon dva tjedna povukli smo se iz pregovora. Njegov je transfer još uvijek teoretski moguć. No, mora se on javiti nama, kaže direktor Rangersa
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi definitivno su se povukli iz pregovara s Nikicom Jelavićem i njegovim zastupnicima, objavio je u petak izvršni direktor škotskoga nogometnog kluba Martin Bain.
- Nakon dva tjedna povukli smo se iz pregovora s igračem. Njegov je transfer na Ibrox još uvijek teoretski moguć. No, da bi do toga došlo, Jelavić se sada mora prvi obratiti nama – ultimativno je situaciju postavio Bain u izjavi danoj za škotski dnevnik Evening Times.
Isti list navodi da je dogovor propao zbog Jelavićevih a ne potraživanja njegova kluba bečkog Rapida. Bečani su, tvrdi se, prihvatili ponudu škotskih prvaka, koja je na kraju stigla do četiri milijuna funti. Jelaviću su pak ponudili 15.000 funti tjedne plaće, što preračunato iznosi 900.000 eura na godinu. Hrvatski je reprezentativac, međutim, inzistirao na uplati dijela odštete na njegov račun. Na to u Rapidu ne žele pristati. Tako je sve izvjesnije da će pojačanje u napadu trener Rangersa Walter Smith pronaći u Jamesu Beattieju ili Tommyju Smithu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare