To je to što me zanima!

Martinez: Istina je, dva kluba su zainteresirana za Jelavića

Trener Evertona potvrdio je da bi Nikica Jelavić mogao napustiti klub u siječnju. Od dolaska Lukakua Nikica je osuđen na klupu, a Svjetsko prvenstvo je sve bliže
Vidi originalni članak

Znamo da Nikici Jelaviću trebaju minute na terenu, razgovarali smo s njim i svjesni smo da mu je Svjetsko prvenstvo jako blizu, rekao je trener Evertona Roberto Martinez.

Everton igra fantastično ove sezone, drže peto mjesto s pet bodova manje od vodećeg Arsenala. No za Nikicu u prvih 11 ove sezone nema mjesta, a hrvatski napadač u osam utakmica još nije zabio gol.

- Za Nikicu su zainteresirana dva kluba od kojih smo primili već nekoliko upita. Moramo dobro procijeniti što ćemo napraviti u ovom slučaju. No što god se dogodi u siječnju, ne smije utjecati na kvalitetu momčadi - otkrio je Martinez.

Engleski mediji posljednjih tjedana nagađaju kuda bi Nikica mogao otići. Najčešće se spominju West Ham, Crystal Palace i Hull City.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SWEET CHILD 28.12.2013.

    Nadam se da će Nikica sebi naći klub u kojem će biti u prvoj postavi i da će nastviti sa zabijanjem kao što je to radio u Rangersima i po dolasku u Everton. Reprezentaciji treba jedan vrstan klasični napadač raspoložen, u formi i gladan golova koji bi uz Mandžu trpao golove u Brazilu!

  • tomicaaaaaa 28.12.2013.

    a besiktas

  • 28.12.2013.

    Nikica????Nikad ništa posebno nije ni bio...naši pravi napadači su bili Olić,Eduardo(nije ni Hrvat)...a Mandžo....Mandžo igra dobro u Bayernu jer ga hrane dva luđaka....a nije teško davati golove Augsburgu i Hoffenheimu itd kad imaš najskuplju i najbolju ekipu u prvenstvu(jedinu koja šta vrijediBayern)....a Jelavić....neće ni ići na SP....nije taj kalibar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare