To je to što me zanima!

Martinez je zbog ponašanja na izlaznim vratima Ville: Emery neće trpjeti njegove 'gluposti'

Teško je kontrolirati jake emocije. Međutim, razgovarat ću s njim o nekim situacijama tijekom slavlja. Poštujem to što je sad s reprezentacijom, ali kad dođe u klub, on je naša odgovornost , rekao je trener Aston Ville
Vidi originalni članak

Najbolji golman Svjetskog prvenstva u Katru Emiliano Martinez (30) imao je velike zasluge u zlatnoj medalji argentinske nogometne reprezentacije, a nametnuo se skautima mnogih velikih svjetskih klubova. Trenutačno nosi dres Aston Ville, a izgleda da bi ubrzo mogao završiti epizodu u momčadi iz Birminghama.

Tamo je klupu preuzeo bišvi trenr Villarreala i Arsenala Unai Emery koji od dolaska baš ne trpi Martineza, a njegovo ponašanje nakon primanja nagrade na Mundijalu samo je pogoršalo tu situaciju. 

- Teško je kontrolirati jake emocije. Međutim, idući ću tjedan razgovarati s njim o nekim situacijama tijekom slavlja. Poštujem to što je sad s reprezentacijom, ali kad dođe u klub, on je naša odgovornost - rekao je Emery. 

Daleko od toga da Martinez nema golmanske kvalitete za najbolje svjetske klubove, ali očito španjolski stručnjak ne trpi takve stvari. Podsjetimo, nakon što je preuzeo nagradu Lav Jašin za najboljeg golmana SP-a 'iskoristio' je troffej na pogrešan način, a kasnije je na lutku bebe stavio lice Kyliana Mbappea i paradirao s time po Buenos Airesu. 

A spominje se da bi na njegovo mjesto mogao doći još jedan golman koji je briljirao u Kataru. Riječ je o Marokancu Bonu (31), golmanu četvrte reprezentacije svijeta. Navodno je Sevilla spremna pristati na 40 milijuna eura, a pitanje je za koliko bi Villa pustila Martineza.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • BROKRO 26.12.2022.

    takvi su svi Argentinci bili sve su ponizavali i vrijedali oko sebe svojom igrom dokazuju kakvi, su kad igrac lezi i previja se od bolova a oni nastavljaju igrat kao da nista nije dok svi drugi guraju loptu u Aut ili daju Sudcu , gorozota od ferplaya

  • ferdo zagorec 26.12.2022.

    Koji primitivac,vuče korjene tamo iz nekih Španjolskih planina,imao sam prilike upoznati neke likove iz Španjolske sa takvim gestama!

  • Palmanova 25.12.2022.

    nek dodje u Hajduk,taman ce se uklopit

Komentiraj...
Vidi sve komentare