To je to što me zanima!

Martinović razbio Slovence pa najavio: Na EP idemo po zlato!

Obrana, pak, nije položila premda protiv Slovenaca i njihovih "kompjutera" 5-1 i nije neki izbor, no i to je bio jedan od planova. Idući veliki jest Europsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Htjeli smo se pokazati u novom ruhu, pokazati energičnost, što smo i uspjeli u napadačkom dijelu, no ne i u obrani. Trener koji zna kako se dolazi do rezultata, ne može biti zadovoljan s pobjedom 34-31, rekao je Hrvoje Horvat nakon pobjede rukometaša protiv Slovenije u prijateljskom susretu u Novigradu.

HRVATSKA - SLOVENIJA 34-31 Duvnjak dijelio lopte s očima, a Martinović i Jaganjac natrpali Slovence! Horvat - nezadovoljan

Horvat možda nije zadovoljan, ali nije da nema čime biti jer njegova nova, pomlađena Hrvatska pokazala je napadačku lepršavost koju baš i nismo gledali na zadnja dva natjecanja. Kapetan Duvnjak i dva mlada "pomoćnika" Jaganjac i Martinović zabili su više od polovice naših golova (18), što će reći da vanjski šut, jedan od naših problema, nadolazi, a na sve to još treba nadoći i Luka Cindrić koji samo što se nije vratio na teren nakon ozljede.

Obrana, pak, nije položila premda protiv Slovenaca i njihovih "kompjutera" 5-1 i nije neki izbor, no i to je bio jedan od planova. Idući veliki jest Europsko prvenstvo.

- Idemo tamo po zlato, uvijek na najviše - poručio je Martinović.

- Tamo će nas nositi navijači, a mi s navijačima uvijek igramo još motiviranije, jednostavno reprezentacija je drugačija, a srce gdje treba biti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nijetebriga 07.11.2021.

    Na EP-u idu po zlato!!! sa obranom kakvu imamo necete ni drvenu dobit kamo li zlato.. Posvetite se vise vasoj igri i obrani, bez najava po sta idete na EP-u =;-))

  • pašalic 07.11.2021.

    Idu po zlato, odavno ne ćuh bolje šale

Komentiraj...
Vidi sve komentare