To je to što me zanima!

'Marty će odlučiti tko će ostati, on je vrlo ambiciozan trener...'

Neki igrači u doigravanju nisu se ponašali kao muškarci, kazao je trener Raymond kojeg žele zadržati. Marty je najavio da ide po naslov ako ostane u Medveščaku...
Vidi originalni članak

Medveščakova uprava počela je slagati momčad za četvrtu sezonu u EBEL-u. Predsjednik Damir Gojanović najprije želi produljiti ugovor Martyju Raymondu.

- On će slagati momčad, odluči li ostati. Vrlo je ambiciozan trener. Zanima ga samo naslov, kao i nas - rekao je Gojanović.

Iza “medvjeda” je najbolja sezona u EBEL-u. Bili su jedan od najvećih kandidata za naslov.

- Ostanem li, želim naslov - rekao je Raymond i dodao:

- Najvažnije mi je da se moji igrači ponašaju kao muškarci.

Neki od njih nisu se tako ponašali u doigravanju. Gotovo sigurno iz Zagreba će otići Vjačeslav Truhno. Greg Day i Ryan Kinasewich također nisu zadovoljili protiv KAC-a, ali Kino bi mogao ostati jer je još mlad. Mjesto u momčadi iduće sezone nije sigurno ni veteranima Prpicu, Banhamu i Letangu.

- Zagreb mi je drugi dom. Neću zaboraviti ovaj grad. Želio bih ostati - kaže Letang.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Legende 17.03.2012.

    DAJTE MAKSIMIR MEDVEŠČAKU DA VAM GA NAPUNIMO...ne gledam nogometni derbi,nego čitam i ne vjerujem...15000 gledatelja... kaj se tiče rostera to je još daleko...svakako bi puno igrača iz Kanade,odnosno AHL-a htjelo doći u Hrvatsku

  • JunFan 17.03.2012.

    Sljedeće godine će sigurno imati veći proračun pa će biti šanse za dovođenje i još boljih igrača.

  • braanee 17.03.2012.

    kljuc uspjeha bilo kojeg sporta i naslova je da odu novinari koji izmisljaju radi citanosti, znaci svi novinari u hrvatskoj moraju otic jer ne znaju sto je dobro za momcad, sto je mir, a ne znaju ni sto je moral, bitno im je samo da se prodaje i cita-sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare