To je to što me zanima!

Mascherano tvrdi kako nije zaslužio crveni karton

Vezni igrač Javier Mascherano rekao je dan nakon utakmice protiv ManUtd-a kako mu još uvijek nije jasno zašto je dobio crveni karton
Vidi originalni članak

Argentinac Javier Mascherano komentirao je kako uopće ne zna iz kojeg mu je razloga sudac Steve Bennett pokazao drugi žuti karton u nedjeljnom ogledu između Manchester Uniteda i Liverpoola. Prema televizijskoj snimci, vezni igrač Liverpoola nije uvrijedio suca nakon što je on pokazao žuti karton Fernandu Torresu, već je samo upitao "Što se događa?".
- Ne znam zašto sam dobio crveni karton. Samo sam upitao što se događa. Nisam ga vrijeđao, psovao ili pokazao želju da se sukobim. Jednostavno sam ga pitao što se desilo, ništa više. Kada mi je pokazao drugi žuti karton, nisam mogao vjerovati. Ispričavam se suigračima, budući da im je s desetoricom bilo puno teže igrati.
U obranu suigrača stao je Norvežanin John Arne Riise, koji je ustvrdio kako će Mascherano mnogo naučiti iz tog iskustva.
- Ne znam što se dogodilo između njih dvojice, no mišljenja sam da se sudac trebao obratiti kapetanu Gerrardu kako bi se ta situacija razriješila - rekao je Riise.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare