To je to što me zanima!

Masovna tučnjava u Ukrajini! Palili su i policijske automobile

Prošle godine na finalu Lige prvaka u Kijevu između Liverpoola i Reala dvojica Engleza su ozlijeđena u tučnjavi s ukrajinskim huliganima. Nažalost, i ovaj put je izbila tučnjava, ali s puno većim posljedicama...
Vidi originalni članak

Dvanaest huligana je uhićeno, među kojima sedam Francuza i jedan Nijemac, nakon masovne tučnjave uoči dvoboja Europske lige između Oleksandrije i Saint-Etiennea u gradu Lavovu, na zapadu Ukrajine. 

Prema navodima policije, više od stotinu huligana se sukobilo u srijedu navečer na glavnom trgu Lavova. U neredima su ozlijeđena dva policajca, a dvoja policijska vozila su zapaljena. Još se ne zna koji je povod masovne tučnjave u kojoj je velik broj ljudi završio s ozljedama, a na kraju su i odvezeni u bolnicu.

Kao što se može vidjeti po sninmkama, tučnjava se dogodila na Trgu u Lavovu gdje su se pojavile dvije skupine navijača te su nasrnule jedna na drugu.

Prošle godine na finalu Lige prvaka u Kijevu između Liverpoola i Reala dvojica Engleza su ozlijeđena u tučnjavi s ukrajinskim huliganima. Nažalost, i ovaj put je izbila tučnjava, ali s puno većim posljedicama.

Oleksandrija i Saint-Etienne u Lavovu igraju utakmicu 4. kola Europske lige. Obje momčadi u svojoj grupi imaju po dva remija i poraz, dok Gent i Wolfsburg imaju tri boda više.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ZDS u zagori na izvoru 07.11.2019.

    Bodu samo ckepi i turci

  • Zagrebacki_golub 07.11.2019.

    Daj provjeri tekst prije nego ga objaviš! Kakav Real prošle godine u finalu lige prvaka?

  • FDNY👨🚒 07.11.2019.

    Prosle godine finale lige prvaka je igrao Liverpool iTottenham, a ne Real🤔😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare