To je to što me zanima!

Masters: Federer i Roddick pobijedili u drugom kolu

Davidenko i Gonzalez bili su nemoćni protiv Švicarca i Amerikanca. Federer je Davidenku prepustio 7, a Rodickk Gonzalezu pet gemova
Vidi originalni članak

Želim pokazati da nisam lako ranjiv, poručio je Roger Federer nakon poraza od Gonzaleza. Cijenu tog poraza platio je Nikolaj Davidenko. Maksimalno ozbiljan i koncentriran, Roger je još uvijek nedodirljiv. Davidenko je skupio sedam gemova, izgubio 6-4, 6-3, a Federer je opet na vrhu liste favorita Mastersa u Šangaju. Pobjedom u drugom kolu Crvene skupine Federer svoju sudbinu drži u vlastitim rukama, a Davidenko je drugim porazom u nizu rekao 'zbogom' polufinalu.
Federer je četiri puta oduzimao servis Davidenku, a Rus je Švicarcu napravio dva 'breaka'. Na terenu je cijela priča izgledala puno manje izjednačeno. Federer je igrao agresivno i napadački, zbog čega je Davidenko teškom mukom dobio tih svojih pet servis gemova. Spasio je čak šest break-lopti. Prvi igrač svijeta je i nakon ovog meča ostao neokrznut u mečevima protiv Davidenka. Slavio je u svih 11 njihovih međusobnih ogleda.
Do druge pobjede u skupini došao je Andy Roddick. Čileanca Gonzaleza dobio je 6-1, 6-4, pri čemu mu je dozvolio samo 11 poena na svoj servis. Senzacionalni pobjednik nad Federerom nije mogao ozbiljno parirati sjajnom Amerikancu, koji je bez obzira na meč protiv Federera već osigurao polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare