To je to što me zanima!

Mata: Pa što je ovo?! Lukaku ima najveća stopala na svijetu

Romelu Lukaku pojavio se na treningu Manchester Uniteda, a dobrodošlicu mu je na svoj način zaželio i njegov bivši suigrač iz Chelseaja Juan Mata
Vidi originalni članak

Juan Mata uskočio je u Lukakuove kopačke i ostao šokiran. Španjolac je svom novom suigraču poželio dobrodošlicu u Manchester United i usput se našalio na račun njegovih ogromnih stopala.

'Dobrodošao Lukaku, čovjek s najvećim stopalima ikad', napisao je Mata i obuo Belgijčeve kopačke broj 48,5.

A kada tako nešto napravi čovjek koji je visok 170 cm i ima broj stopala 41, to izgleda doista smiješno. No, susret s Lukakuom za Matu nije ništa novo s obzirom da su dijelili svlačionicu i u Chelseaju, a s klupe ih je obojicu vodio Jose Mourinho. Staro društvo ponovno je na okupu, a Lukaku je otkrio kako je dozvolu da uzme 'devetku' tražio velikog Zlatana Ibrahimovića.

- Lijep je to broj i tražio sam dopuštenje od Zlatana Ibrahimovića. Želim mu zahvaliti što mi je dopustio da nosim taj broj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gladijator 11.07.2017.

    Samo malo, samo malo, ako on kao crnac ima broj noge 48,5 , a znamo da crnci imaju najveće alatke( bez obzira na broj noge) i da što imaš veće stopalo to da imaš veću alatku! Pa čovjek ima ..................

  • Superfund krava PFC 11.07.2017.

    Ovaj Lukaku je sav nekako gmo... Secam se kad su igrali Partizan-Anderleht on 17 godina, a po izgledu i stasu kao najstariji na terenu.

  • dinamojavolim1 11.07.2017.

    Kazu neke zene igraca "ne samo stopala"

Komentiraj...
Vidi sve komentare