To je to što me zanima!

Mate Bilić: Lako je zabijati kad imaš Luku, Niku, Srnu

Bayern će pobijedit 2-0, a Olić će zabiti dva gola. Siguran sam da ćemo svi navijati za Bayern, kaže Mate o finalu Lige prvaka između Bayerna i Intera
Vidi originalni članak

U Sportingu igramo s jednim napadačem, momčad je postavljena defanzivnije pa teško dolazim u šansu za gol, rekao je Slavenov džoker s klupe Mate Bilić. Mate je zabio jedini gol u pobjedi protiv Austrije.
- Ma lako je igrati i zabijati kad u momčadi imaš prave igrače poput Luke Modrića, Nike Kranjčara, Darija Srne, Eduarda... Puno lakše nego u Sportingu - pun je hvale Bilić za suigrače.
Sutrašnje finale Lige prvaka gledat će u društvu 'vatrenih' suigrača, a glas čuva za Olića i Pranjića.
- Bayern će pobijediti 2-0, a Olić će zabiti oba gola. Siguran sam da ćemo svi navijati za Bayern - otkrio je Bilić.
U Primeri se odlično snalazi, za Sporting zabija najbogtijim klubovima u Europi.
- Velika je razlika između Barce i Reala. Kad igraš s Realom onda se Benzema i ostali iz napada ne vraćaju u obranu. S Barcelonom je ipak drugačije. Ne vidiš loptu cijelu utakmicu, a dobiješ tri komada - priča Mate pa nastavlja o Realu:
- Oni su dokaz da nije sve u novcu. Potrošili su 300 milijuna eura, a ostali su bez ijednog trofeja. Evo, već mijenjaju trenera. U polufinalu je cijeli Madrid navijao za Inter jer ne bi podnijeli da je Barca igrala u finalu na njihovom stadionu. Još da osvoje...
Barcelona je ovih dana dovela njegovog velikog prijatelja iz Valencije Davida Villu. Bilić je i prije nego je Villa potpisao znao da je već Barcin.
- U njemu su dobili ono što im je trebalo. Vidjet ćete, bit će najbolji strijelac SP-a i Primere. Sve će osvojiti - zaključio je Mate Bilić.
Hrvatska je u Klagenfurtu zadovoljila i Slavena Bilića, ali i većinu navijača. Iako oslabljeni, 'vatreni' su odigrali iznenađujuće dobro. Sada slijedi Wales u nedjelju u Osijeku.
- Ima par igrača koji su dobili udarce protiv Austrije.  Strinić, Mandžukić i Jelavić će trenirati popodne, a Dudu će opet raditi posebno. Wales je dobar, gledao sam ih i znam kako igraju - otkrio je Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Rijecka Torcida 21.05.2010.

    Što Modric nije cjelu utakmicu napravio to je Gabric u 5 min asistirao za pobjedu :)

  • Buzer 21.05.2010.

    To ce jedan potez rijesiti tekmu sigurno nema mjesta za kikseve nadam se dobrom nogometu

  • Pinturicchio 21.05.2010.

    pa dobro kaze, lagano je igrati sa vrhunskim igracima

Komentiraj...
Vidi sve komentare