To je to što me zanima!

Mate Bilić: Spreman sam biti novi vođa Sportinga iz Gijona

Hrvatski nogometaš Mate Bilić, nakon ispadanja Sportinga iz Primere, kao jedan od iskusnijih pojedinaca priprema se za ulogu vođe momčadi u nadi brzog povratka...
Vidi originalni članak

Od 2007. godine ovaj 32-godišnji splitski napadač Mate Bilić član je momčadi iz Gijona, a svjestan je očekivanja u narednoj sezoni.

- Jedan sam od starijih i iskusnijih i zato sam spreman nositi teret odgovornosti i pomoći novom treneru. Premda nas očekuje zahtjevna sezona, komplicirana i duga, s 42 utakmice, naša je obveza biti na vrhu. Lani smo malo previsoko poletjeli i znamo što se dogodilo. Zato mi je drago kada vidim da su stvari opet na svom mjestu. Vjerujem da su svi u klubu izvukli pouku iz lanjskih rezultata - izjavio je bivši povremeni hrvatski reprezentativac.

- Trener Manolo Sanchez od nas traži samo rad, rad i rad. Očita je njegova želja da maksimalno spremni dočekamo početak prvenstva. Moramo biti strpljivi, a naš vrlo jasan cilj je biti među prvih šest, premda treba reći da su favoriti Villarreal, Almeria i Hercules koji svi imaju dosta prvoligaškog iskustva - zaključio je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KristijanVuković 11.07.2012.

    Mate je kvalitetan igrač

  • wolfgar 11.07.2012.

    Vođa puta :D

  • gospodinmomak 11.07.2012.

    pa i nije bas takva igracina!!!dobar je,ali da je igracina bas i nije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare